28-03-2012, 10:51
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי sa7ina
מה שאני גם כן מציע את המשחק במהלך הפיתוח ולכשיצא.
לגבי שלושת השאלות ששאלת:
1 - אתה מאמין בפרוייקט?...אם לא, למה?
2 - אם אתה לא אוהב את הסגנון אני לא יכול להתווכח.
3 - מה הכוונה כשאתה אומר "חלק מהפרוייקט"?
|
זה שאתה מציע את המשחק לכשיצא - לדעתי זה חיוני.
אני לא אוהב את הסגנון משחק (אני משחק בעיקר באסטרטגיה. אף פעם לא התחברתי לangry birds ומשחקי ה casual למיניהם, חוץ מexite bike ל wii, בעיקר בגלל הנוסטלגיה).
מהסיסב הזאת, שאני לא רואה את עצמי משחק במשחק, אני לא הייתי נכנס כמשקיע בפרויקט.
אם המשחק כן היה בסגנון שלי, הייתי רוצה לראות עבודות קודמות / נסיון מוכח של הקבוצת פיתוח (אתה) לפני שהייתי משקיע בו.
ליוצר של wasteland2 יש את הנסיון הזה, והוא יוצר משחק בסגנון שהוא כבר יצר בעבר, ככה שיש לי תמונה דיי ברור בראש של איך הוא הולך להראות. למעשה אני פשוט קניתי עכשיו משחק במחיר מוזל, במקום לקנות אותו בעוד שנתיים במחיר כפול.
הכוונה בחלק מהפרוייקט היא מה שהציע היוצר של wasteland2 עבור מי שהיה מוכן להשקיע 1000$ ויותר: עבור כל אחד מהמשקיעים, יהיה NPC - Non playable charecte עם השם של אותו משקיע. אני מניח שלרוב האנשים זה יישמע מטופש, אבל מי ששיחק בfallout הראשונים יוכל להעריך את הרעיון.
בנוסף, הוא מתחשב בהצעות / בקשות של המשקיעים, שהם ברובם קהל של גיימרים ותיקים יחסית.
אני חושב על דוגמה קלאסית של פיתוח של משחק המשך למשחק קלאסי שנכשל לחלוטין כי המפתחים העדיפו להתעלם מבקשות של המעריצים שעקבו אחרי הפרוייקט: Jagged Alliance החדש. החברה המפתחת הבטיחה המשך של הקלאסיקה האהובה, ורק ביום של ה Demo release , לאכזבת המעריצים, גילו שהמשחק הוא לא turn based, ורק מזכיר את המשחק המקורי.
אותו דבר היה גם עם ה3-4 חברות שפיתחו משחקי המשך לUFO/XCOM. כל חברה הבטיחה למעריצים המשך של המשחק המקורי, ובמקום זה המציאה את הגלגל מחדש (לפחות עם Apocalypse עשו משחק שניתן לשחק בו. כל מה שהגיע לאחר מכן היה זוועה).
אז לפני שהייתי משקיע במשחק, הייתי רוצה לדעת איך הוא יראה בסוף, ולא הייתי משקיע במשהו שאני לא רוצה לשחק בו בעצמי, וגם הייתי רוצה להיות בטוח ביכולות של המפתחים ליצור משחק שכזה.
קח בחשבון שאני לא הייתי משקיע בפרוייקט שכזה סכום גדול (גם ה15$ ש"השקעתי" בwasteladnd2 לא היה ממש השקעה, אלא prepurchase), אז אני לא יודע אם אני המשקיע שאתה מחפש.
|