12-03-2012, 20:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
צלע שלישית: כשהוא והיא מחליטים להוסיף היא להם
לפני שבועיים בערך התפוצצה פה בגראס וואלי הקטנה והשמרנית (רק כדי להבהיר, משהו כמו 85% פה בטוחים שתורת האבולוציה היא "דת שקר" וישו עוד רגע מתגלה מחדש בירושלים) פצצה לא קטנה כשהתברר שזוג מוכר בעיירה (וכמו בהרבה עיירות קטנות, אנשים פה מוכרים מאוד אחד לשני) הכניס צלע שלישית - בחורה נוספת - למיטה שלהם. בתחילה טענו כל הולכי הרכיל שהוא בעצם לחץ עליה להכניס עוד בחורה והיא נכנעה ללחץ... אך לאחר יומיים שלושה נתברר שדווקא היא דו מינית בארון והוא היה זה שהיה מוכן להתפשר על מנת שהיא תראה איך זה מרגיש לה... משהו כנראה לא הלך הכי הכי (אני מסייג שאני מוזן כאן משמועות בלבד אז לא ממש יכול להגיד מה בדיוק השתבש) וכל הקשר - כל שלושת הצדדים - נפרדו בזעם גדול זה מזו, זו מזה וזו מזו.
עכשיו זה כמובן שיחת היום בכל העיירה, נשים זקנות מלחששות על כך שהם כולם הולכים לגהינום...
אני והגברת דנו בזה בינינו והאמת, כל הנושא הזה די מעניין... אני לא כל כך יודע איך הייתי מגיב אם הגברת הייתה מגלה עכשיו נטיות גם לכיוון השני... זת'ומרת, כפנטזיה, שתי נשים נשמע אחלה, אבל דוגרי... אנ'לא יודע. אני עדיין מנסה לגבש את דעתי בעניין.. אחרי הכל, מצד אחד לא הייתי רוצה למנוע ממנה להתנסות במשהו לא מזיק (ברובו), מצד שני... טוב, מה בדיוק זה יעשה לקשר? אי אפשר אפילו לנחש, אני חושב...
מה דעתכם? האם כשמישהו מבני הזוג מעוניין להתנסות כך והשני מסכים, או כששני הצדדים מעוניינים בכך, כדאי להסתכן? אם בן\בת הזוג שלכם היה או הייתה מעוניינ\ת, מה הייתם אומרים?