10-01-2012, 23:32
|
|
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
אין שום אינדיקציות סותרות ביחס לערביי ישראל, ושיפטן בוודאי שלא רואה את זה ככה...
שיפטן מזהה אצל הערבים עויינות בסיסית למדינה, והספר עב הכרס שלו בעניין, בדומה למאמר של פוזנר על ברק, הוא לא בדיוק שיר הלל לסיכויי הדו-קיום עימם. מצד שני, בניגוד לסמוחה ושות', הוא לא קשור בעמותות נתמכות חו"ל במחקריו...
ההסתייגות היחידה שיש לרוב ערביי ישראל ביחס לשאלת חיסול המדינה, היא הבעייה שיחד עם ישראל, יושמד גם הביטוח הלאומי. זהו הדיסוננס היחיד שלהם לגבינו. קח מהם את הביטוח הלאומי, ובזאת סיימת את ההתלבטות היחידה שחיש להם לגבי זכותך להתקיים פה...
הערבים הם לא שותפים אידיאלים? LOL זוהי אכן תגלית מסעירה. עם זאת, האיום בהתקוממות ערבית אם "נמשיך בהדרה" (אין, אין כמו שימוש איכותי במילת החודש...), הוא אכן מאוד מפחיד. התקוממות ערבית (או "מלחמת אזרחים" כפי שכינית בהומור, אתך העניין) היא הדבר האחרון שהם יעזו לעשות, כל זמן שלא ברור שאנחנו הולכים להשמדה וודאית. יודע למה? כי לא תמיד יהיה אהוד ברק שגם כשהם משתוללים, עדיין יבנה על הקולות שלהם ויביא להם וועדות אור...
גם לערבים ברור שהדבר היחיד שיכול לגרום למדינת ישראל להתחיל להתנהג אליהם כמו שכל מדינה אחרת באזור הייתה מתנהגת למיעוט לעומתי כ"כ, זו העובדה שהם שקטים, באופן יחסי (יחסי לערבים, לא הייתי ממליץ לך להכנס לבד לאום אל-פאחם...). כל הפתפותי ביצים אודות "הדרה" הן קלישאות כ"כ חסרות שחר, שאין טעם להתייחס אליהן. יש תחומים שהם מופלים לרעה (מסיבות אובייקטיביות - מה לעשות, יש בסיס לפחד של יהודים משכנים ערביים, להבדיל ממצב הפוך, בדרך כלל...) - ויש המון דוגמאות לאפלייה הפוכה שנוצרה במשך השנים (כאמורף חצי מכספי הביטוח הלאומי מגיעים לאוכלוסייה זו, יש להם רוב מוחלט בפשיעה, אין אצלם חוקי בנייה, מותר לנהוג מגיל 7 וחצי, פשוט חיים שגעון - רק זכויות בלי חובות).
בכל מקרה, אין לי כוח לנהל דיון בנושא הזה, למרות הלינקים המאלפים שהבאת מווינט.. אתה יכול להמשיך לצטט לי "מחקרים" שאת יוצריהם אני אשכרה מכיר, בניגוד לך - אבל זה לא באמת ישנה את העובדות, שמה לעשות, לא שייכות לעולםה PC שבראת לך. ערביי ישראל מתעבים את המדינה - ובזים לה. הבוז נובע מכך שבתרבות שלהם, ניסיון בלתי פוסק לקנות שקט ממישהו, נתפש כחולשה בלתי נסבלת.
|