לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-12-2011, 22:05
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "סיבה רשמית- כדי שתוכל לשחזר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
סיבה רשמית- כדי שתוכל לשחזר סיסמה אם החשבון ננעל/נפרץ.

לא מספיק להם שאלת המחץ ושני אימיילים חלופיים?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
סיבה לא רשמית בה אני חושד- הם מכניסים אותך למאגר גדול ואז אתה שייך להם.

לצערי יש לי התחושה שזה יותר קרוב למטרה שלהם... דומני שמה שגוגל הכי לא אוהבים זה הפרדה בין החיים האמיתיים לבין חיי האינטרנט. הם מנסים מאוד לדחוף לי את האפליקציות שלהם לכל חור... אפליקציה של "איפה אני בכל רגע נתון" היא טירוף מוחלט... Gmail בסמארטפון נותן להם את אותו המידע... אז אין לי סמארטפון ואין לי אפליקציות של גוגל מחוץ למחשב... ונראה לי שהאח הגדול לא אוהב את זה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-12-2011, 22:14
  Vani Vani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.10
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "סיבה רשמית- כדי שתוכל לשחזר..."

הסיבה השניה שרשמת נשמעת יותר הגיונית.

כדי לשחזר סיסמא ניתן להסתפק בשאלות ביטחון אישיות, שרק אתה יודע את התשובה עליהן. השיטה הזאת אף פעם לא איכזבה. קרה לי שחזרתי להשתמש באימייל שהיה רדום כמה שנים ולא זכרתי את סיסמתו וזה עבד מעולה. לעומת זאת, שחזור סיסמא באמצעות טלפון נייד, זה משהו שפותח דווקא פרצה לאנשים. כל אחד שפוגש אותי אפילו פעם אחת בחיים, יכול להשתמש בנייד שלי בשביל "לשחזר" סיסמא ולפרוץ לי למייל. ואם הוא יפעל בצורה קצת יותר חכמה, יוכל לדאוג לכך שאני לעולם לא אוכל לשחזר את הסיסמא לג'ימייל שלי בחזרה.

משום מה אני נוטה להאמין שגוגל לא כל כך טיפשים והם מודעים לזה לגמרי, אבל מה לעשות, שהם אוהבים לאגור מידע על אוכלסיית העולם. זה עושה להם טוב...

בכל אופן, רציתי לפתוח חשבון ג'ימייל חדש וההרשמה מותנית במסירת טלפון נייד, אז נרשמתי כך. אם הם נהנים לאונן על מספר הנייד שלי, שיהיה להם בכיף.
ישן 26-12-2011, 14:59
צלמית המשתמש של fritz2
  fritz2 fritz2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "למה פאקינג גוגל רוצה את הטלפון שלי? :("

תשובה: כדי לאמת שאתה אכן אתה כשאתה מתחבר ממחשב שלא מוגדר המחשב הראשי שלך.

ניסיתי את השירות הזה, וזה עיצבן אותי ברמות היסטריות.
בכל פעם כשרציתי לגשת למייל שלא דרך המחשב הראשי שעליו הגדרתי את החשבון, גוגל שלחו לי סמס והייתי צריך להכניס את הקוד שהם שלחו לי (6 ספרות).

בהתחלה זה נשמע כמו צעד הגיוני כדי לאמת שאף אחד לא פורץ לי לחשבון (פעם איזה פולני (מפולניה!) מחק לי את כל התיבה), אבל אז זה נהיה מעיק.

בכל מקרה, אם מישהו ,איכשהו, משיג את הסיסמא שלך, לא יעזרו שאלות מחץ ושני אימיליים וקוובאנגה.
שם משתמש וסיסמה לחשבון על הגדרות בטיחות בסיסיות = גישה לחשבון.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:20

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר