לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-12-2011, 08:06
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Itamar_s שמתחילה ב "אני מחכה לשמוע את התירוצים של..."

אם אני מקים חברה פרטית אז אני יכול להפעיל אותה בצורה שנוגדת את חוקי המדינה ופסיקות בג"ץ? לא, אז לא ברור לי מה הקטע של להקים חברה פרטית, כאילו שאז זה יהיה לגיטימי להתייחס לנשים כמו לבני אנוש בדרגה 2.

אם ההנהגה החרדית הייתה מורכבת מנשים ואותה הנהגה הייתה באה ואומרת: "אנחנו זבל שרואות בגברים בני אדם בדרגה גבוהה מאיתנו ורואות את תפקידנו בעולם הזה לעשות ה-כ-ל כדי להקל עליהם את עול הקיום בחברתנו" אז הייתי אומר שיעשו מה שהן רוצות אבל בפועל יש פה גברים שלקחו על עצמם יש מאין איזושהי "זכות טבעית" להכתיב לנשים איפה לשבת באוטובוס, איך להתלבש והאם מותר להן לנהל אינטראקציה עם גברים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-12-2011, 20:46
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "תודה לאל יום יום על הזכות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי sheep
תודה לאל יום יום על הזכות לצאת מהבית, להלחין ולצייר.
תודה לאל על תגובת ההסתה והשקרים המנותקת מההקשר היומית.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי KRIDoron
הו, אז בחרדית "לכבד=להסתיר כמה שאפשר, להחשיב אמנות שנוצרה על יד מושא הכבוד לזנות, לכפות את רצונך על מושא הכבוד, לאפשר לו פחות זכויות מלעצמך." אזכור את זה בפעם הבא שחרדי מבקש ממני לכבד את דתו...

מחר יום חדש...

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 19-12-2011, 01:32
  Dunbar Dunbar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.12.11
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Itamar_s שמתחילה ב "קווי המהדרין: "העדה החרדית" משיבה מלחמה"

ציטוט:
באמת שאחרי 10,000 (או 100,000) שנות היסטוריה, והתבגרות, אני חושב שהגיע הזמן שהמין האנושי ייפרד מהחברים הדמיוניים שלו...
...
בסופו של דבר מדינית ישראל חייבת לחסל את החבר'ה החרדית... ע"י הטמעה...

חייבים להכריח אותם ללמוד לימודי יסוד, ממתמטיקה ועד אזרחות, מפיזיקה ועד ביולוגיה, חייבים ללמד אותם את הערכים של חברה דמוקרטית, ואת החשיבות של ערך החרות.
חייבים לגייס את כולם לצבא, עד האחרון שבהם, ולערבבם בצורה הטרוגנית ככל הניתן.
חייבים לדחוף אותם לצאת לעבוד, ולהשתלב בחברה, ולא להתעלק עליה.

זה לא לא סביר ולא הגיוני ש 8%-10% מהחברה, היהודית בישראל, יחיו בהפרדה כמעט מוחלטת משאר החברה, יתעלקו עליה, ינסו לכפות את השקפת עולם התמוהה עליה.
אי אפשר לחיות במדינה מודרנית בתור שריד ליהדות האירופאית הגלותית מלפני 500 שנה, או בתור סטראוטיפ מאחד הסיפורים של שלום עליכם.

הם אנשים שפויים, הם יבינו שזה לא הגיוני ללכת אחרי אדם שטוען שהצו האלוהי בפיו.
...
ככה זה דמוקרטיה. חרות והכל. אבל אתה חייב להבין שדמוקרטיה מיועדת רק לאשכנזים חילונים ליברליים ומשכילים, כאלה שתפיסת עולם מערבית... אפשר לקבל גם את המזרחים, אבל רק כאלה שעברו אסימילציה בחברה.
...
אממ אני לא אטאיסט...

אני גם לא ממש רוצה לכפות עליך את הדת שלי... או את מה שאני מאמין בו... אני רק רוצה שאתה יודע... תתקדם לחברה המודרנית... החופשית והדמוקרטית....
...
כפייה דתית זה רע.(נקודה)
*חוץ מכפייה של תפיסת העולם הליבראלית-חילונית-מערבית. שזה טוב ומביא לקידמה ונאורות.

מצוטט ממקומות שונים
ישן 19-12-2011, 01:33
צלמית המשתמש של Itamar_s
  Itamar_s Itamar_s אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.05
תרשה לי גם :)
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Dunbar שמתחילה ב "[QUOTE]באמת שאחרי 10,000 (או..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dunbar
בסופו של דבר מדינית ישראל חייבת לחסל את החבר'ה החילונית... ע"י הטמעה...

חייבים להכריח אותם ללמוד לימודי תורה, גמרא ועד רמב"ם, תנ"ך ועד הלכות, חייבים ללמד אותם את הערכים של חברה יהודית, ואת החשיבות של ערך התורה.
חייבים לגייס את כולם ללימוד, עד האחרון שבהם, ולערבבם בצורה הטרוגנית ככל הניתן.
חייבים לדחוף אותם לצאת ללמוד, ולהשתלב בחברה, ולא להתעלק עליה.

זה לא לא סביר ולא הגיוני ש 8%-10% מהחברה, היהודית בישראל, יחיו בהפרדה כמעט מוחלטת משאר החברה, יתעלקו עליה, ינסו לכפות את השקפת עולם התמוהה עליה.
אי אפשר לחיות במדינה מודרנית בתור שריד ליהדות האירופאית הגלותית מלפני 60 שנה, או בתור סטראוטיפ מאחד הסיפורים של הציונות החילונית.

הם אנשים שפויים, הם יבינו שזה לא הגיוני ללכת אחרי אדם שטוען שהצו החילוני בפיו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר