22-11-2011, 03:38
|
|
|
חבר מתאריך: 23.03.08
|
|
בהחלט נקודה למחשבה חחח
ולנושא, גם אני הייתי ככה וזה אפילו חוזר לי מידי פעם, אבל אתה יודע לפעמים אני אומר לעצמי יאלה בשביל האתגר נעשה את זה, מתייחס אל זה כמו אל ספורט... כאילו אני באיזה משחק שאני עכשיו צריך לבוא, לדבר, להצחיק, להיות רציני מדי פעם... לאט לאט הבנתי שואלה קשה באימונים, קל בקרב חחח ולאט לאט זה בא לך לבד, אבל אתה חייב לאזור את האומץ הזה (או כמו שאמרתי להתייחס אל זה כאל ספורט) וזה יבוא, ההתחלה תמיד קשה חח (כפל משמעויות),
וכמו שאמרו פה זה אלף בית, תתחיל לסדר את עצמך, להתלבש יפה לסדר את השיער, להתגלח או להשאיר זיפים זה נתון להחלטתך חחח וזה רמז עצום, זה גם טוב להרגשה האישית שלך, הפעולות האלה מעלות את הביטחון עוד קצת שזה כבר טוב, ושמע עצה, תמצא לעצמך איזה ידידה טובה טובה - לא חייבת להיות כוסית על, עם אופציה להיות יזיזה ותאמין לי זה ייסדר אותך
ולגבי ה"מאסטרים" של הפיקאפים ולגבי כאלה שואלה מצליחים, תאמין לי, יש לי מספיק חברים שואלה מזיינים כמה שבא להם ויש להם מליון ידידות והיו להם הרבה חברות וכל אלה נפלו הרבה פעמים עד שהם הגיעו למצב כזה ובמועדונים עדיין מסרבים להם ומסננים אותם ולא הולך להם באמת עם כל אחת.
זה מה שהעין רואה, ככה שאל תדאג.. ובנוסף לזה אני מכיר גם הרבה מאוד מכוערים, קופים, מגעילים, מעצבנים שיש להם חברות כוסיות ויש להם זיונים מפה עד מטולה, עזוב אחי זה הכל תלוי בך ברגע שתכניס את זה לראש אתה תצליח (גם אם זה אומר לקרוא את צמד המילים הזה "הכל בראש" מאה פעם ביום)
נערך לאחרונה ע"י Natinho בתאריך 22-11-2011 בשעה 03:41.
|