02-12-2011, 13:07
|
|
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
|
|
חבר מתאריך: 03.10.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
לא, מצטערת. אני לא מרגישה אשמה כי אני לא הכרחתי אותה לעבוד שם. היא לא מרוצה? אחלה, שתעבור עבודה....
אבל כל עוד היא בוחרת להשאר שם וזו העבודה שלה שלפחות לא תעשה אותה בצורה מזלזלת כל כך.
יש אנשים שאין להם אפשרות לבחור מעבר לסל אפשרויות מצומצם של דברים לא סימפטים בגלל כל מיני דברים (למשל גיל ו/או חוסר השכלה) ככה שהם לא עובדים במה שהם עובדים מתוך תשוקה גדולה למקצוע.
וזה בסדר, אני עבדתי בשירות לקוחות שבו כל היום צרחו לי בטלפון. זה אומר שהתחלתי להיות מגעילה לאנשים? לא.
זה כבר עניין של אופי. אני למשל מגיב באי נעימות כלפי אי נעימות וזה אפילו נגרר לאינטראקציות שלי עם לקוחות נחמדים. לקוחות מעצבנים מחלישים את המסוגלות שלי להיות נחמד לכלל הלקוחות.
ותאמין לי שהתנאים שם הרבה יותר טובים מבשירות לקוחות
קשה לי להאמין. יצא לי בחיים שלי לעבוד משמרת של 13 שעות בסופר וזה לא סביבת עבודה סימפטית. המנהלים לא מתייחסים יפה לעובדים (כי נורא קל להחליף מישהו שפורק משטחים או מסדר סחורה על מדף וכו') חוץ מלעובדות היפות שהן מקבלות יחס יפה כי גם המנהלים עובדים בסביבית עבודה מלחיצה וכיף להם לפלרטט עם העובדות כדי להנעים לעצמם את היום.
|
נכון, אבל עדיין יש מבחר. אם היא לא מסתדרת עם אנשים ואין לה הכשרה בכלל אז שלא תעבוד באחת
וכמו שרשמתי למטה, אם זו העבודה שלה- גם אם בלית ברירה ואין שום עבודה אחרת- לפחות שתעשה אותה כמו שצריך.
ויודע מה? להיפך. דווקא אם הייתי יודעת שאני שם כי אין לי מקום אחר, הייתי מתנהגת בעבודה סופר-מעולה רק בשביל לא לקבל תלונות...
טוב, אתה נכנס לתפקיד-משלים
זה אחד הדברים שמלמדים בשירות לקוחות- לא להכנס לפינה הזו...
אם מישהו צועק עליך אין צורך לעשות לו את זה בחזרה מפה בד"כ המצב גם רק יסלים...
כן, העבודה לא קלה, אבל אתה אמרת בעצמך- חוץ מלקבל שלוש-ארבע פעמים במשמרת הוראות מהמנהל (מגעיל עד כמה שיהיה) ואז לעשות את העבודה כמו שצריך,
זה לא לקבל 13+ לקוחות עצבניים בשעה, שרק עושים לך חור בשכל ואת צריכה להשאר מנומסת ואפילו
אסור לך לנתק את השיחה כשקוראים לך "חתיכת זונה את בורג קטן ומזויין במערכת" (מתנצלת על הבוטות)
אני לא אומרת שהעבודה שם לא קשה- כי היא קשה פיזית, אבל לטעמי קושי נפשי הוא כבד הרבה יותר