26-11-2011, 15:13
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.11
|
|
אם אתה לא רוצה לשמוע את המשפט : "אני עדיין מחפשת את עצמי" יוצא מהפה שלה, ובמיוחד לאחר שהיא אמרה שהיא מאחלת לך : "בהצלחה" שזה אגב הסימן הכי חזק לכך שאתה צריך לשחרר, אני ממליצה לך שלא להתקשר.
אני מאוד מבינה אותך, והיה מענין לקרוא את הסיפור הזה מהצד השני של המתרס, וזה רק חיזק אותי אישית, אתה יודע, יש שיר שאומר, "כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת, האם ה'לא' הזה הוא 'כ'ן ?"
ולא בכל מקום אצל כל אחד, אם אמרו לך 'לא' (ועוד בצורה כזו מפורשת) כדאי לך להתרחק.
ויכאב לך חודש, וחצי שנה, ואולי גם שנה ווטיפה יותר, ואולי גם אחרי ככ הרבה זמן תרגיש את הצורך להתקשר ולדבר, כי בן אדם שנקשרת אליו ושחותך את הכל ככה בלי הקדמות- קשה לך לקבל את ההחלטה הזו שלו ולהבין אותה, ובייוד לכבד אותה.
אבל תאמין לי שאם תמשיך עם זה זה לא יעזור לך ויותר מזה, ככל שיעבור הזמן, אתה תראה שזה הפך ליותר ויותר מוזר... יום אחד אתה תפגוש אותה ברחוב(מבטיחה לך) וזה יקרה רק פעם אחת, ועדיף לך שהפעם הזו תהיה לאחר שלא דיברתם הרבה זמן ואתה מאוזן ושקט עם ההחלטה הזו, ואז גם אולי יווצר המצב שהיא תבין שהיא מתגעגעת אליך, מאשר שזה יקרה אחרי שהתקשרת אליה ככ הרבה פעמם וניסית ככה בכל זאת להחזיק בקשר הזה עם הציפורניים...\
תחשוב על זה..
ותאמין לי שאני יודעת כי אני עוברת כמעט אותו הדבר...