21-11-2011, 14:33
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
חושב איך?
קרא שוב את מה שכתבתי.
היו כתבים ופרשנים "חכמים" במיוחד שהשתמשו בתרגיל שגרתי בסרדיניה, שמתרחש אחת לשנה ובהשתתפות מטוסי קו שני. כהוכחה לתקיפה שמתקרבת ממש עכשיו!
מה עכשיו? אתמול!
(משום-מה, התקיפה שהם חזו עוד לא התרחשה)
כל מי שמקבל גישה לקוראים מרשה לעצמו לפרסם פרשנויות בינ"ל , מתוך הגיגי ליבו ומקורותיו הבלעדיים, כאילו היה דבקה (ובאותה האיכות של דבקה).
פרשנים כותבים בתוך ימים דבר והיפוכו כשהם מגייסים את החדשה התורנית לטובת הוכחה של הקונספציה הפרשנית שאותה הם מציגים.
יש חדשות ביטחוניות שמתפרסמות כאן שעות עד יממות (ולפעמים הרבה יותר!) לפני שהן מגיעות אל כלי התקשורת הנפוצים (דוגמאות: דרגת רס"ל לגלעד שליט, הזמנות צוללות דולפין נוספות, מעיל רוח בכלל ושימוש מבצעי בפרט, התרגיל הנ"ל בסרדיניה, מל"ט שנעלם בלבנון, החלטה על הפסקת ההצטיידות ב'חץ דורבן' וכו') יש כאלו שאינן מגיעות כלל אל התקשורת הנפוצה, אך, אולי, עוד יפתיעו יום אחד (למשל, התרסקויות של כטב"מים מתוצרת ישראל בטורקיה).
אני מניח שגם האימון היווני יגיע מתישהו לאחד הפרשנים המתוחכמים והוא יתרגם אותו כך שיתיישב היטב בתוך הקונספציה שתהיה לו נוחה באותו הרגע.