|
15-11-2011, 03:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.08.08
|
|
אין לי חברים.... (20)
אני כבר בן 20, חייל
מכיתה י' אין לי חברים אמיתיים להיפגש איתם, לצאת איתם...
אני בן אדם נורמלי לחלוטין, אין לי בעיה במראה חס וחלילה, אין לי בעיה בדיבור חס וחלילה, אני לא מתבייש לדבר עם אנשים, אני לא מתבייש לדבר עם בנות, למרות שמעולם לא הייתה לי חברה אמיתית (אבל זאת כבר בעיה אחרת, לא בגלל שאני מפחד לדבר או להתחיל או בגלל בטחון עצמי נמוך, אלא בגלל שאין לי ואני לא יודע מה להגיד)
ואני בן אדם נחמד וחברותי, וכיף לדבר איתי, ואני מצחיק אנשים בדרך כלל... אוהבים אותי בקלות...
בצבא יש את החבר'ה, אבל הם בחיים לא יהיו חברים אמיתיים מ-2 סיבות:
1. אף אחד שפוטנציאל להיות חבר טוב, שאחנו ממש מדברים וצוחקים, לא גר קרוב אליי, או לפחות לא באיזור שלי, קשה מאוד להיפגש..
2. אני לא באותו ראש עם החבר'ה בצבא, עם כל הצחוקים והכל בצבא, אלה אנשים שאוהבים מסיבות ופאבים ולהשתכר, ואני לא כזה, אני בן אדם של מקומות שקטים, מסעדות, קולנוע וכ"ו...
אני כבר לא יודע מה לעשות... היו לי איזה 2 ידידות כאלה (לא משהו שיכל להתפתח לאיזה חברות או משהו כזה, הן לא היו נראות מי יודע מה), היינו יוצאים פעם במליון שנה לאיזה סרט סתם לכיף ואז לדבר או משהו... אני כל הזמן מתקשר, אומר "בואו נלך לאיפשהו", בואו לסרט, בואו להופעה, בואו נצא... כלום... מעדיפות להיות תקועות בבית בעבודה שלהן, תמיד יש להן תירוץ אחר "אני עייפה", "אני צריכה לקום מוקדם", או שהם מסננות ולא עונות... וכשאני מדבר איתם ואומר להן את זה הן אומרות לי "אל תרגיש ככה, אנחנו כן רוצות להיפגש" וזה... וזה לא קורה, לא מתקשרות לא יוצרות קשר...
אני יודע שפעם הייתה לי בעיה כזאת של להתקשר לשאול לצאת וזה... אבל היום אין לי את זה, אם היו לי חברים תמיד הייתי מתקשר, "חותר למגע", לצאת וזה...
כבר הגעתי למצב שאין לי חברים לא מבית הספר, ודרך הצבא גם אין חברים... אני פשוט חוזר הבייתה אחרי צבא ונשאר תקוע בבית מול המחשב...
אני לא רואה שום פואנטה בלצאת לבד לכל מני מקומות, בטח לא לכאלה שאני לא אוהב כמו מועדונים וכאלה, כי זה פשוט לא אני...
אני פשוט חסר חברים כרגע...
אני לא יודע מה לעשות, אין לי שום רעיון איפה אני יכול להכיר אנשים שהם בראש שלי, שיש לנו תחומי עניין משותפים...
עכשיו אתם בטח תגידו "פייסבוק" והכל, אבל תאמינו לי נסיתי, רוב האנשים בפייסבוק הם אנשים שלא אוהבים את הדברים שאני אוהב, אם זה בנות, מדובר בפרחות\פקאצות\ערסיות\בנות-משפחה, אם זה בנים מדובר באותו עיקרון...
והכי מתסכל 90% גרים רחוק מאוד, אי אפשר להיפגש עם מישהו אם אתה גר במרכז והוא גר באילת או ב"ש או חיפה או לא יודע מה...
אתם בטח תגידו "תשנה גישה, תתחיל לצאת למועדונים, פאבים, רק שם מכירים אנשים" - לא רוצה, זה שטחי, אני לא אוהב את המקומות האלה ואני לא רוקד... למה כולם אוהבים לצאת למועדונים ופאבים ולהשתכר?!? זה כל כך שטחי!!
אני מדוכא לגמרי, אני כולי מתוסכל, אני כבר לא יודע מה לעשות.. פשוט אין לי חברים...
לצאת להסתובב לבד? אני לא בן אדם שהולך ברחוב ומתחיל לדבר עם אנשים שאני לא מכיר...
מה אני יכול לעשות? איפה אני יכול להכיר אנשים??