אני מת לסוע להרצעה שלו, כדי לזיין אותו בתחת עוד יותר מהבחור הזה, אבל בלי ציניות, ברצינות. רוב השואלים אותו הם אנשים טיפשים למשל הבחור שהיה אחריו. ואם הרב המכובד הזה, חושב שלשרוף תינוקות זה אטי מבחינת אלוהים (כי הם הרי חטאו...) אני לא מבין איך עדיין יש אנשים שמקשיבים לו והוא לא מאושפז מאחורי סורגים עם חגורות שמחברות אותו למיטה כדי שלא יוכל להשפיע על אנשים מסכנים שמחפשים תקווה בשקר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ronkaa שמתחילה ב "מה קורה כשמדברים עם הרב אמנון יצחק כמו שהוא מדבר עם אחרים"
הבנאדם שמנהל ת'דו שיח עם אמנון יצחק יוצא די דביל. במקום לדבר תכלס עם / בלי עובדות, הוא זורק דברים ואומר 'אני לא יודע/ לא מכיר / לא חוקר' או סתם זורק שטויות
נערך לאחרונה ע"י chicken בתאריך 10-11-2011 בשעה 19:42.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי chicken שמתחילה ב "הבנאדם שמנהל ת'דו שיח עם..."
זה נורא מלחיץ לדבר במצב כזה במיוחד כשהחיה הזאת צועק עליך ולא נותן לך לדבר ולחשוב מה גם שהילד לא יודע הרבה אבל הוא הביא משהו שהוא כעיקרון נכון טאורתית שחווה היא בעצם זכר.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ronkaa שמתחילה ב "זה נורא מלחיץ לדבר במצב כזה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ronkaa
זה נורא מלחיץ לדבר במצב כזה במיוחד כשהחיה הזאת צועק עליך ולא נותן לך לדבר ולחשוב מה גם שהילד לא יודע הרבה אבל הוא הביא משהו שהוא כעיקרון נכון טאורתית שחווה היא בעצם זכר.
עם כל הכבוד, לא התרשמתי שהבנאדם לחוץ במיוחד מהסיטואציה, או שצעקו עליו (חיה? על מה ולמה?). בסופו של דבר הוא בא להריץ צחוקים ולא לנהל איזשהו דיון - ולראיה כל הסיפור עם צ'אק נוריס. זה אמנם נחמד ומבדר, אבל מוציא את הברנש מאוד (מאוד) קטן.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי chicken שמתחילה ב "[QUOTE=ronkaa]זה נורא מלחיץ..."
אני אומר בכללי. מה גם סתכל באיזה קצב הבחורצ'יק ממצמץ אם זה לא מקרין על לחץ אז לא יודע מה. בכל מקרה, אני הייתי שמה ותאמין לי הבן אדם צועק .. אתה מוזמן לראות את הסירטונים של NuBemet ביוטיוב ולראות איך הוא צועק על אנשים שבאים להוכיח לו שאין דבר כזה אלוהים.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ronkaa שמתחילה ב "אני אומר בכללי. מה גם סתכל..."
צ'מע. אני לא בנאדם דתי, ואם הסרטון ההוא בא להראות שאיזה רב אחד אומר דברים לא נכונים ובלה בלה בואו נצחק, אז הוא לחלוטין החטיא את המטרה שלו. אם אתה מעוניין לדבר על סרטונים של NUBEMET, אז פתח אשכול עם סרטונים שלהם - אל תפתח עם סרטון מטופש, שנעשה על ידי טיפשים, ואז תשלח אותי לראות סרטונים אחרים בכלל כדי להבין איזושהי פואנטה