06-11-2011, 08:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.04.11
|
|
התגובה שלי היפותטית לגמרי ומסתמכת על פרסומים זרים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עצמאי בשטח שמתחילה ב "עוזי רובין בפליטת פה (?) ביחס ליכולת הטילית ההתקפית של ישראל"
קודם כל תזכרו שידעו מעט מאוד על תוכנית הטילים\הגרעינית שלנו (לא ידוע לי על הדלפה רצינית ב26 השנים האחרונות),אבל בואו נשתמש בהיגיון שלנו,מה הסבירות שישראל תרכז את כל יכולת הטילים שלה בבסיס אחד?מי יכול להגיד בוודאות שלישראל אין מאות טילים מוסתרים באתרים שונים ברחבי המדינה?אל תבינו אותי לא נכון אני לא איזה מטורף של תאוריות קונספירציה שחושב שיש טילים בטיילת בנהריה,אבל עם הייתי ראש ממשלה שרוצה לשמור על פרופיל נמוך בנושא,להדליף מידע שגוי בנושא סד"כ הטילים זה בדיוק מה שהייתי עושה.מה שאני מנסה להגיד זה שכן יכול להיות שלישראל יש מאות אחדות של טילים בליסטים ועוד כמה מאות טילי שיוט שהוסבו לראש חץ גרעיני(שזה אגב יותר ממספיק כדי להשמיד את איראן),אבל מצד שני תזכרו שעד 85' לאף אחד בעולם לא היה מושג שישראל היא מעצמת נשק גרעיני ורק לא מזמן נחשף מערך טילי ה"תמוז" שלאיש לא היה מושג שהוא קיים כבר עשרות שנים,הנקודה שלי שצה"ל מסוגל להסתיר דברים בצורה דיי טובה עם הוא ממש רוצה כך שמערך טילי היריחו יכול להיות גדול בהרבה ממה שאנחנו חושבים.