במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 19.9-25.9
אשכול הסרטים והסדרות, שצפיתם בהם השבוע.
כל סרט, שראיתם בקולנוע, ב DVD,ב Blu-ray או במחשב תרשמו כאן.
סירטי פעולה, אימה, קומדיה, רומנטיקה וכו... יתקבלו בברכה. הכל פרט לסירטי מבוגרים!
כל סידרה,שצפיתם בה ב yes ,hot, צלחת פרטית או דרך המחשב תרשמו כאן.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 19.9-25.9"
סרטים:
Fast Five 2011 - סרט אקשן ממוצע.
חבורת גנבים מנסים לגנוב כסף מאחד אנשי המאפיה בפאבלות בברזיל, ויש צוות של שוטרים שמנסים לתפוס אותם.
Limitless - מומלץ.
מדובר על סופר לא יוצלח שמקבל מאחיו הלא ביולוגי כדור שמשפר את יכולותיו השכליות ("ניצול 100% של המח").
כך לדוגמא אפשר ללמוד שפה חדשה תוך שעות...
אני חושב שבעיתון של הסופ"ש האחרון פורסם ששיפור יכולות המוח באמת יתאפשר בעתיד בעזרת כדורים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 19.9-25.9"
the time traveler's wife - ז'אנר דרמה,פנטזיה ומסתורין.
בסרט משחקים רייצ'ל מקאדמס ואריק באנה,כאשר אריק (הנרי) גולש בזמן בלי שליטה על הבעיה שלו ופוגש את רייצ'ל (קלייר) ומשם העלילה מתפתחת הלאה לסיפור אהבה. בחרו את השחקנים הנכונים בכל הנוגע לקלייר והנרי שהצליחו להעביר לצופים באופן מוצלח מאוד.
זהירות - ספויילר!
הסרט לא הכי קל לצפייה והופך להיות כבד,כאשר הנרי מגלה שהוא הולך למות מהבת שלו בעתיד ומאותו קטע התחילה לי הרגשה כמו בסוף הסרט the green mile עם צביטה הולכת וגוברת כמה שהעלילה מתקדמת מאותה נקודה, אם הסרט היה נמשך עוד עשר דקות הייתי בוכה בסופו של דבר סביר להניח למרות שהצביטה בהחלט הייתה מורגשת רבע שעה אחרי סיום הסרט.
תודה רבה לצ'נדלר בינג על המלצה לסרט עם סיום עצוב,אבל סרט מעולה. אני הולך להזמין את הספר ולקרוא גם אותו.
אני נותן לסרט 9 לינוקסים מתוך 10
זהירות - ספויילר!
רק בגלל שהנרי מת בסוף,אם היו משאירים את הנרי בחיים הציון היה 10.
robotropolis - ז'אנר פעולה,הרפתקה ו Sci-Fi.
הסרט שוחרר לצפייה בבריטניה בלבד החודש לפי הנתונים ב imdb ולמרות הציון הנמוך שלו, הסרט טוב וכנראה מי שצפה בו ונתן את הדירוג אין לו סבלנות עד שהעלילה תבנה ולא המתין כמה דקות בסבלנות.
העלילה של הסרט היא על אי שהרובוטים הם חלק מהיום יום והם החוק, המטפלים בילדים,ומשחקים כדורגל עם בני האדם וכאשר מציע צוות של אנשי תקשורת פעם ראשונה לסקר את עד שהצרות מתחילות.
(מי שלא רוצה לדעת מה קורה בסרט לא לקרוא את התוכן של הספויילר)
זהירות - ספויילר!
תוכלו למצוא בסרט קטעי עלילה דומים למה שפירסם את הסרט the blair witch project עם ריצה ביער עם המצלמה ומהסרט the terminator 3 כאשר הרובוטים מתחילים לחסל את בני האדם.
הבמאי עשה את הסרט מציאותי כמה שאפשר להיות וכאילו כל זה עכשיו מתרחש בזמן אמת, ולכן כאשר צופים בסרט לא להביט בשעון אחרת כל האקשן מתפוגג.
אוהבי הז'אנר יאהבו את הסרט מאוד במיוחד ברגע שמתחילות הצרות. הסרט לא מיועד לילדים חשוב לומר.
אני נותן לסרט 6 לינוקסים מתוך 10 לינוקסים,כי יש בסרט כמה קטעים בודדים מרגיזים.
ראיתי עוד כמה סרטים,אבל נשמור את זה ליום אחר.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י Samantha בתאריך 27-09-2011 בשעה 21:32.
סיבה: ספויילר לסרט
"אשתו של הנוסע בזמן" זה ספר מעולה, הרבה קטעים מצויינים ממנו לא נכנסו לסרט (אם היו נתקעים על כל דבר חשוב היתה יוצאת לנו טרילוגיה חח) והוא מרגש לאללה.
אחד האהובים עליי
סדרות: 2 הפרקים האחרונים של 90210, הפרק האחרון של שקרניות קטנות, האוס, ANTM
ראיתי לראשונה את "השתולים" (The departed) של מרטין סקורסזה. סרט ממש טוב, יש המון כוכבים כמו ליאונרדו דיקפריו, מאט דיימון, אלק בולדווין, מרטין שין.. וכולם משחקים מצויין.
הסרט ממש ארוך אבל שווה את זה.