18-09-2011, 13:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.08.07
|
|
אז הנה אני, נערה בת 17 (בזמנו) חמודה וחיננית הולכת לי לסבא וסבתא שלי. ירדתי מהאוטובוס והתחלתי ללכת על המדרכה לכיוון ביתם. לפתע מאט אוטו לידי ופותח את החלון שקרוב אלי, אני חושבת "הוא כנראה רוצה הכוונה כדי להגיע לאנשהו", אז אני מתקרבת טיפה ושואלת "כן?". הנהג החביב והנפלא לא שואל כלום, יותר נכון מצווה עלי "כנסי" עם תנועת ראש מתאימה. אני, נערה בת 17 קטנה ותמימה, לא בטוחה שאני שומעת נכון, אז אני שואלת "מה?!" אך התשובה נשארת זהה, "כנסי" עם אותה תנועה ראש. אני ברוב עצבים מתעלמת ומתחילה ללכת, חושבת "טוב, עכשיו הוא יעזור אותי בשקט", אבל לא, הוא התחיל לעקוב אחרי. אני הולכת בלחץ למקומות בהם יש יותר אנשים, והוא בשלו. בשלב מסויים הצלחתי לאבד אותו כשעשיתי את עצמי הולכת לעבור את הכביש ליד כיכר, ואז הוא התחיל לעשות את הכיכר כשברחתי. זה היה ממש מפחיד.
שנה אחרי, אני הולכת להום סנטר, בשמחה רבה, לבחור כל מני כלי בית. אני עומדת ליד מבחר סבוניות, ואין אף אחד סביבי כשפתאום אני מרגישה משהו מתחכך לי ברגל, מעל הברך. אני, עם חצאית עד הברך, מבינה שזה לא יכול להיות סתם שנגעו לי מעל הברך, אני מסתכלת ורואה מישהו סוגר את הפלאפון שלו (צדפה) וקם והולך משם. אז אני כולי בעצבים, כי נמאס לי ממטרידים, שואלת "סליחה, צילמת משהו?!", אז הוא כמובן, טוען שהפלאפון נפל לו והוא תפס אותו. בין הרגליים שלי, מתחת לחצאית, באיזור יחסית גבוה ברגל. הייתי כל כך מזועזעת שלקחתי לו את הפלאפון, אבל לא הבנתי כל כך איך להשתמש בו כך שלא יכולתי להבין מאיפה מוחקים את התמונה.הייתי כל כך בשוק שאפילו לא חשבתי ללכת לאיש אבטחה, פשוט נתתי לו את הפלאפון ורצתי לאבא שלי בוכה. ואז אבא קנה לי גז מדמיע, איזה אבא חביב . בכל מקרה, גם אם האידיוט הזה צילם וגם אם לא, אם נופל למישהו הפלאפון וזה מגיע לצורה לא הגיונית מתחת לחצאית של מישהי מעל איפה שהחצאית נגמרת, אני חושבת שמן הראוי הוא להתנצל.
|