16-08-2011, 09:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,318
|
|
אנא פרט קצת יותר
בין כל הרגישויות שציינת, ישנה רגישות לדברים מטוגנים. האם מדובר בעצם פעולת הטיגון, או שמדובר ברגישות לשמן. ואם מדובר בשמן, האם מדובר בשמן ספציפי? האם הוא רגיש גם לשומן מן החי? האם הוא רגיש לביצים ו/או לדברי חלב? האם הוא רגיש לאגוזים? איזה? מה המצב לגבי דגנים שלא ממקור חיטה: שעורה, דוחן, דורה, אורז רגיל, אורז בר, קינואה, טפיוקה, קסבה, טרו, קמח טף (לאינג'ירה אתיופית), אמרנת, תירס, שיפון? מה עם מוצרי סויה? יתכן ויש מה לעשות עם זה. יעזור גם אם תתן רשימה של מוצרים שהם בסדר בשבילו.
לגבי לחם - לא ניתן לעשות לחם ראוי לשמו ללא גלוטן. אם הוא אינו רגיש לגלוטן (להבדיל מרגישות כללית לחיטה) ניתן להשיג גלוטן נקי לצורך ערבוב בקמח חלופי, כגון קמח תפוחי אדמה, ואז יש סיכוי למשהו שמזכיר לחם. חלופה אחרת - וזה תלוי בתשובתך לשאלות ששאלתי לעיל - היא לייצור כופתאות מתפוחי אדמה. ההרכב תלוי כמובן בחמרים שניתן להשתמש בהם. בכל מקרה, יש צורך במקשר (BINDER) כלשהו, אחרת יוצא רק פירה מכל העניין.
נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 16-08-2011 בשעה 09:41.
|