בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "תמונות ממפגשים ותערוכות של מועדון IPMS ישראל"
היי.
לפי דעתי היה פשוט אחלא.
הרבה דגמים נפלאים שאת חלקם פשוט לא הספקתי לצלם (כמו את הדגמים של אריה יונגר - הנושאת מטוסים ודיורמת הדקוטה) לשמחתי כל הציניקנים למינהם כרגיל טעו... ו ב ג ד ו ל...
אז ישנם הרבה תמונות וכל פעם נעלה עוד קצת :
ראשית מילואת הכניסה למיתחם התערוכה:
שולחן המזכירות ודוכני המכירה.
ועכשיו נעבור לתערוכה עצמה:
עוד...
לפני העוד הבא...
מתנצל מראש שאני עצלן ולא רושם ליד כל תמונה / דגם מי היצרן...
עוד...
עוד...
עדיין יש לי כח...
יאללה.. עוד..
עוד קצת...
לא נשאר עוד הרבה...
ואחרון ודי...
זהו רבותיי.
כפי שנאמר... להנאתכם , עד התערוכה הבאה.
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
חבר מתאריך: 01.02.09
תמונות ממפגש שהיה היום 26/01/2011
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "תמונות ממפגשים ותערוכות של מועדון IPMS ישראל"
היה מפגש מאד מעניין,
משכה את העיין בניית הספינה טיטניק מעץ.
דגם ענק מדוייק עד לרמת המסגרות של החלונות. כמו כן ניתנה הרצאה על הבניה והתקלות שהיו במהלך בנית הדגם.
פינת עבודה ניידת שהביא להדגמה. JAY
למי אבד הספר?
נערך לאחרונה ע"י שמולביץ אשר בתאריך 26-01-2011 בשעה 21:50.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי חיים אלישקוב שמתחילה ב "זה נראה לי כמו קלע חץ וקשת,..."
זה גם הדבר הראשון שחשבתי עליו, שמוט הנחושת באמצע משמש להדיפת החץ, אבל הוא בבירור תפוס בחבלים ולא במשהו שלפחות נראה אלסטי, וכן בקדמת המכשיר יש מוט אופקי שחור שלא מאפשר יציאת חץ
ומלבד זאת, הוא נראה לדעתי מעט מורכב מדי בשביל מטרה זו..
תמונות מדהימות!
שיצא לי לראות את הדגמים של בועז, נשארתי המום.
והדגם של יורה בכלל מדהים!
אבל..."אורביט תענוג למנוע עששת"
הפוקוס שעשו על השינים שלו פשוט דרש את-זה.
חחחחח....
עבודה יוצאת מגדר הרגיל.
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי AMIT.A שמתחילה ב "אני די חדש בפורום ויש לי שאלה..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי AMIT.A
אני די חדש בפורום ויש לי שאלה המפגש פתוח רק לחברי המועדון או גם לקהל הרחב ואיך בכלל מצטרפים
למועדון
היי עמית.
ראשית ברוך הבא.
שנית לגבי המפגשים אז הם פתוחים מה שנקרא לקהל הרחב וכל החפץ ייטה וייכנס. כולם מוזמנים לבוא , להתרשם, ללמוד , לקנות אם רוצים ואפילו סתם להעביר שעתיים בכיף.
הצטרפות למועדון ניתן להצטרף בשני דרכים.:
ראשית במפגשים החודשיים נמצאים באופן קבע נציגים של וועד המועדון וניתן לפנות לאייל ולהירשם. (כרוך בתשלום דמי חבר)
אופציה נוספת היא בזמן התערוכה השנתית בחנוכה.
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי AMIT.A שמתחילה ב "היי יש לי עוד 2 שאלות האם אני..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי AMIT.A
היי יש לי עוד 2 שאלות האם אני יכול להביא דגמים שלי ולהציג ואיכן מתקיים המפגש הקרוב ושיהיה שבת שלום
.
בוקר טוב.
אתה יכול ורצוי להביא דגמים שלך גם בתהליכי בניה.
המפגש מתקיים בד"כ בכל יום רביעי האחרון של החודש בספרייה של בי"ס דרכי נועם בפ"ת רח' אבי אורן.
אתה יכול לעקוב אחרי הפתיל הודעות המועדון. http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=528532