17-08-2011, 01:51
|
|
|
חבר מתאריך: 02.08.04
|
|
עצה לגבי קניית מכשיר BlackBerry Bold
שלום,
אינני מבין דבר וחצי דבר במכשירים סלוללריים.
אפליקציות?? מסך מגע? מייל לנייד?? נייד שיכול לנווט אותי??
No Sir.
עד לאחרונה השתמשתי בנוקיה מהתיכון (זה עם הסנייק מלפני יותר מעשור), עד שהשנה,סוף סוף "השתדרגתי" לאיזה סמסונג משנת 2003, אבל הוא מכשיר שלא בדיוק עושה את עבודתו נאמנה, ולאחר הצקות, בקשות, interventions, והצורך להיות יותר מחובר "לעבודה" (מיילים וכדו) החלטתי לקנות את הבלקברי מכיוון שהוא, ממה שהבנתי, עונה לי על הצרכים הבסיסיים של מכשיר חכם, מיילים וכדו.
הבעיה עם קניית מכשירים סלולריים הם שכל כמה חודשים כבר יוצאים עם דור המשך עם כל התיקונים והשדרוגים, ולכן החלטתי לחכות להשקת הבלקברי 9900, שמחיפוש ברשת, הוא אמור להיות מושק בסםטמבר 2011, ואמור לתת מענה לכל הבעיות שהיו בדגמים הקודמים.
שאלתי היא כזאת:
האם כדי לי לקנות את המכשיר כאן בארץ דרך ספק הסלולרי שלי, או האם כדאי לקנות מכשיר בחו"ל?
אני באמת קלולס בכל הקשור למכשירים, תפעולם וכדו, ופשוט לא יודע איך לצאת "חכם" בקניית מכשיר, ולא רוצה להוציא כסף רב על "חבילות" ומבצעים שבאים עם רכישת המכשיר מספק הסלולר כאן בארץ, כשאפשר (או שאי אפשר??) לקנות מכשיר בחו"ל, ואיכשהו להפעיל אותו כמכשיר סלולרי לכל דבר, עם אותו הספק, רק בלי כל מיני חבילות ודברים שמחוייבים עם רכישה אצלם כאן בארץ.
-האם העלות הגבוהה כאן בארץ משתלמת?
-אם אני קונה בחו"ל ומביא לארץ, איך בדיוק אני משתמש במכשיר עם הקו הנוכחי שלי?
-האם יש אפשרות להכניס עברית למערכת וכדו?
-אם אני קונה בחו"ל, יש או אין יכולת לבטח את המכישר במקרה של תקלה, או השאם זה אחד מההימורים שלוקחים כשרוחשים מכשיר בחו"ל בעלות נמוכה יחסית?
אני מצטער אם השאלות הקיטבג שלי מרימות גבה או גיחוך קל; הדבר האירוני ביותר הוא שהעיסוק שלי הוא עם גאדג'טים ועולם ההיי-טק... זן מוזר אני...
כל הערה והצעה תתקבל בברכה.
תודה
נערך לאחרונה ע"י Gevaldic Man בתאריך 17-08-2011 בשעה 01:54.
סיבה: קצת סדר בבלגאן.
|