בטיול שעשינו באיזור נכנסנו לאכול צהריים במסעדת טנדוקה שביקנעם - המושבה.
טנדוקה זו מסעדת בשרים טובה מאד וכשרה ולכן גם סגורה בשבתות. הארוחה מבוססת על עיסקיות. המחירים סבירים ובודאי שסבירים מאד אפילו יחסית למה שמקבלים.
פנים המסעדה והדלפק: והתפריט
מנות ראשונות: לחמים בטעם שום ובצל, ממרח זיתים ושיני שום בגריל. חציל בגריל עם טחינה, סלט וקבבובני טלה .
כמנת ביניים מוגש סורבה לימון טעים.
מנות עיקריות: פסטה בולונז,אנטרקוט ומנה זוגית של גריל מעורב המספיקה לשלושה מכילה חזה עוף נקניקיות טעימות וסינטה
.
מהכניסה למושבה יקנעם, להבדיל מיקנעם עילית, נוסעים עד לכיכר הרביעית ופונים ימינה לרחוב אגרא וברחוב הראשון שמאלה ומייד בצד שמאל ממוקמת המסעדה. יש גם שילוט לאורך הדרך .
נסו ותהנו
illi
נערך לאחרונה ע"י illi בתאריך 10-08-2011 בשעה 11:17.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "כאחד שממש עכשיו מסיים קערת קינואה....."
אהלן
התודה מגיעה ל-"חתולים, מנהלת בע"ח , מטיילים ותרמילאים". היא אשר המליצה על מסעדה זו כתגובתה לשאלה שלי בפורום מטיילים ותרמילאים http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...414#post4062276
ואכן גברת חתולים, גם תודתי נתונה לך.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "סתם ככה ... יש מצב גדילה על קינואה ? :-)))"
קינואה הוא מקור טוב לחלבון מלא, שלא כמזונות אחרים מן הצומח כגון דגנים ותירס. הוא מכיל גם כמות טובה של פחמימות, לא עשיר בשמן (כמו סויה או בוטנים), ויש בו מינרלים חיוניים. פרט לזה שיש לו טעם של קרטון ממוחזר - הכל בסדר, כך שאני בהחלט ממליץ עליו יחד עם עלים ירוקים בשפע. טלה יגדל היטב על תזונה כזאת.
את הטלה - נא לשלוח אלי. אני כבר אדאג לו הלאה מבחינת תזונתית....
...ובמחשבה שלישית - יש למישהו עניין לפתוח אשכול נפרד על מתכוני קינואה? כיצד ניתן לבלוע את הבלתי טעים? תתחילו, וכשאגמור את הטלה, אצטרף...
נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 12-08-2011 בשעה 13:57.
...
נתבקשתי למנות את כל יתרונותיה התזונתיים של הקינואה לפני מס' ימים ועדיין לא "ישבתי על זה"......
ואם אתה רציני בעניין מתכוני הקינואה אז יש לךי משהו נהדר עבורך!
רק תגיד....