21-05-2005, 16:56
|
|
|
חבר מתאריך: 17.01.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gwenhwyfar
כל התכנונים האלו נשמעים כאילו אתה מדבר על שק תפוחי אדמה ולא על בחורה עם רגשות ורצונות .
עם כל ההערכה אליך ואני חושבת שאתה בחור מקסים, אל תעשה שטויות ואל תפגע באנשים על לא עוול בכפם .
אני מתארת לעצמי שאתה לא מכיר את החבר, אז למה להשמיץ אותו ולתכננן קומבינות מאחורי גבו ?
נסה להעמיד עצמך במקומו, היית רוצה שבחור יתכנן מזימות על בת זוגתך הטריה ?
מה עם הרגשות שלו ? חשבת על איך הוא ירגיש ?
מה גם שמערכת יחסים לא בונים מהיום להיום, אולי זה משהו שהתפתח עם הזמן לאור העובדה שהוא ידיד
ממקודם וסביר להניח שכן יש שם רגשות ולכן זה לא משמיים שהוא מוכן לחכות לה, כשאוהבים - גם סומכים על בן/ת הזוג, לא משנה כמה זמן נמצאים ביחד .
אני מבינה את הנקודה שאתה נמצא בה- שתכננת על פיתוח מערכת היחסים בינה ובינך בנסיעה, אבל אם משהו השתבש בדרך וכעת יש לה חבר, אולי זה נועד להיות בצורה הזו .
זוכר שכשדיברנו אמרתי לך שאל תהפוך את הרגשות אליה למניע לטיסה כי אז אף אחד לא יהנה ?
אני חוששת שבדיוק כך הולך להיות....
אני חושבת שעכשיו זה זמן טוב לחשוב אם אתה עדיין רוצה לטוס איתה ולשים בצד את המזימות להשגתה .
כי אם זו תהיה תכלית הנסיעה- אני צופה פיצוץ, לך תדע איך היא תפרש את הצהרות האהבה שלך .
ואל תשכח שאתה בעמדה שיכול להרוס להם ולגרום לה רגשות אשם שהיא לא מרגישה רגשות זהים לשלך .
תחשוב טוב על כל הפרטים הקטנים האלו ותקח כל צעד בחשבון, כשמדובר על רגשות - חבל לעשות טעויות .
עצתי לך יקירי היא לשים כרגע את הרגשות שלך בצד, למרות וחרף שאתה מחכה לה 3 שנים .
וזאת מהסיבה הפשוטה ש- אם אתה אוהב אותה, אתה תרצה שיהיה לה טוב, אם זה איתך ואם זה בלעדיך .
כרגע יש לה חבר, תאמין לי שעל המצפון שלך אתה לא צריך להיות הגורם למתחים ביניהם .
אם ולכשהם יפרדו אל תעשה את אותה טעות של להמתין ולהמתין לרגע הנכון, אל תחכה להזדמנות - תיצור אותה .
בהצלחה
|
רחלי היקרה !
צודקת בדברייך, אני אישית מכבד כל אחד באשר הוא למרות שאני לא מכיר אותו וראיתי אותו בתמונה.
כיוון שלאחר שלוש שנים של ידידות ממש טובה שכתוצאה מכך שלא היינו יכולים לערבב חיים פרטיים ועבודה צבאית הדבר לא התאפשר... אני גם חשבתי ע השלושה שורות האחרונות שלך וככה אני מקווה שיהיה. אני טס בשביל להנות איתה. לי זה יוסיף כאשר זה יכול רק להיות חיובי יותר באיך שהיא רואה אותי כבנאדם. אנחנו טסים לטיול ולהנות כמה שיותר.
כאשר יש רגשות לבנאדם זה בעייתי וכמו שאמרת נשתדל את זה להשאיר בצד.
תמיד אני מעריך את דברייך כאילו היית כמו אמא. ואני מכבד הכל