02-11-2011, 11:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
כל משקה שתרצה לרכך את טעמו כדאי להגיש מקורר/קפוא.
ככל שלמשקה יש אחוז אלכוהול גבוה יותר, כך הוא עמיד יותר בהקפאה.
וודקה, בגלל שלרוב מנסים להמנע מטעמה, ניתן להגיש קפואה.
וויסקי/קוניאק, שלרוב כן מעוניינים להרגיש בטעמים המרכיבים אותם עדיף שלא להגיש קפוא (אם כי גם כאן יש חריגים, ג'וני ווקר גולד לייבל מומלץ להגיש קפוא, וויסקי זול מהסוג שעולה 50 ש"ח בסופר מתעדן אם מגישים אותו קפוא).
|