11-09-2011, 17:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.05.08
|
|
היי FANG,
לפני שאתייחס להערות שלך, אתייחס לשאר ההערות וזאת על מנת לא לפתוח מספר הודעות. עיקרו של הפוסט היה כמובן לשתף את החברים בתמונות שצילמתי אתמול מהשיגור של נאס"א. אולי בדיעבד הוספת גרשיים למילה אוטובוס הייתה מבהירה לחברים כאן שזה לא בא מתוך זלזול אלא ככינוי חיבה למטוס/קריצה ידידות/הומור קל.
עכשיו אתייחס להערותיך שנאמרו בטון בוגר, רציני ואחראי וכך צריך שיהיה:
1. שיגורים אזרחיים של נאסא אינם חלק מהפורום הזה (אע"פ שיש מקרים מסויימים שזה כן נוגע ואפשר להשאיר את זה, יכולת להתייעץ עם המנהלים לפני כן - במקרה הזה נשאיר) - אחלה, לקחתי לתשומת ליבי להבא.
2. הכותרת היתה מטעה, אני הייתי בטוח (כמו רבים אחרים בפורום) שזה נעשה מתוך אוטובוס וזה לא, לכן ערכתי אותה בהתאם.
בסדר גמור, כמו שאמרתי מקודם, אולי הייתי צריך לשים גרשיים במילה אוטובוס ואז דברים היו אולי יותר ברורים.
3. פירסמת לוגו מסחרי וזה אסור, לכן נימחק (באותה מידה כל האשכול יכול היה להמחק + חסימה) - לקחתי לתשומת ליבי, תודה על הסבלנות ולא יקרה שוב. אני פשוט נוהג לסמן את התמונות שאני מעלה לאחר שקרו כמה מקרים בעבר, לא בפורום הזה, שראיתי אותן במקומות אחרים עם קרדיט למישהו אחר.
4. אתה מוזמן להמשיך ולשתף אותנו בזווית המיוחדת שלך בדברים הקשורים לפורום ובמגבלות הנהלים. יבוצע
שבוע טוב לכולם
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 17-09-2011 בשעה 14:59.
סיבה: החזרת האשכול לפסים הרצויים והראויים
|