19-06-2011, 10:53
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.04
|
|
ציטוט:
תגובה מעניינת, למה בידיוק אתה מתכוון כשאתה אומר שאני חי בסרט?
אני קונה מחשב ממיטב כספי, מצפה שהוא יהיה עמיד.
לא רוצה לפתוח אותו אפ לו פעם אחד, מבחינתי לסגור אותו בקיר עם בטון. לא אוהב לכבות אותו ומעדיף לא להריץ עליו מערכות הפעלה עם נטייה לזליגות זיכרון - בקיצור אני חושב שהסברתי את עצמי.
|
לזה שאתה דואג לכך שיש אבק.. אין בזה שום דבר מדאיג, כל זאת בהנחה שהמעבד שלך הוא לא פרסקוט, או איזה אטלון ישן משנת ה..,
באופן אישי אני דואג לרכוש כ.מסך פסיביים(זה הרכיב שבאמת מתחממם, ושם האבק קריטי), מעבר לכך לא יקרה כלום אם תנקה את המחשב פעם בחצי שנה, או במקרים קיצוניים(חתול פרוותי שאוהב להתחכך במארז אז פעם בשלושה חודשים).
ציטוט:
לגבי החלפת המאווריים - רעיון מעולה. לגבי חברת הספק - יש לך דיעה יותר עיניינית? סיסוניק? HEC ?
|
כן, יצא לי לעבוד עם כמה מאות מחשבים, והמסקנה מכל הספור היא שאני לא נוגע במסכי LG, ולא קונה ספקי אנרמקס(כמות התקלות בלתי מתקבלת על הדעת)
ציטוט:
מה היתרונות שלהם , יש מקום לראות השוואת של יציבות מטח ועמידות?
|
זה משתנה מדגם לדגם, הבעיה שלי עם אנרמקס זה לא ה"נתונים המרגשים", אלה הנסיון הרע שלי עם הספקים הללו בשנים האחרונות.
ציטוט:
לגבי קירור מים - כאשר אתה מקצר את כל הסטאפ שלך למאוורר אחד או שתיים זה מעלים לך את נקודות אגירת האבק.
|
אף פעם לא עבדתי עם מערכת כזו, אבל נראה לי דבר מיותר לחלוטין(אלה אם כן אתה אובר-קלוקר או משהו בסגנון), זו מערכת יקרה, דורשת תחזוקה(יותר ממערכת קונביציאונלית), ומה גם שבעיית האבק לא בדיוק פוסחת מעליה הרי המערכות הללו באות גם הם עם מאווררים, נכון שזה מצמם את את הבעיה, אבל אני לא חושב שהמערכת הזו שווה את זה.
ציטוט:
לשאוב את המחשב שלך יכול להיות רעיון רע מאוד - ברור לך שאתה עלול לשאוב ג'אמפר נכון?
|
רעיון מעולה.. לוקח בדיוק 5 דקות של עבודה, אני בטוח שלחץ אוויר זה יותר אפקטיבי, אבל אין לי אחד כזה בביית, וגליתי ששואב אבק עושה בשבילי את העבודה.
כאן תם תחום ה"התמחות" שלי, מזמן לא התעניינתי בנושא.. יש כאן מספיק חברה שמתמצאים בלוחות שנמכרים היום טוב יותר ממני, בטוח שיישמחו להגיב.
נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 19-06-2011 בשעה 11:00.
|