לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2011, 17:57
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
שרה פיילין וג'ו ליברמן הודיעו כי ישתתפו באירוע "השבת האומץ" של גלן בק בירושלים

ב-24.8 תתקיים בירושלים עצרת תמיכה והזדהות עם ישראל תחת הכותרת "to restore honor", שארגן
שדר ערוץ פוקס גלן בק.

באירוע ישתתפו שורה של אנשי ציבור, אמנים ואף נבחרי ציבור אמריקאים, בהם שרה פיילין, לשעבר
מועמדת המפלגה הרפובליקנית לסגנות הנשיא ומועמדת לראשות המפלגה הרפובליקנית במירוץ של
2012, וכן נבחרי ציבור, בהם ג'ו ליברמן, מיט רומני, ניוט גינגריץ', מייק האקבי ומישל באקמן.

הכרטיסים לאירוע ה-VIP במרכז דוידסון נמכרו כולם (במחיר של 5000$ לכרטיס).
שאר אלפי (עשרות אלפי?) המשתתפים יאלצו להסתפק במקום באיצטדיון טדי או בבריכת הסולטן.

לכבוד האירוע תערך בכנסת פגישה בין הנציגים האמריקאים לנבחרי הציבור שלנו.

http://www.ynetnews.com/articles/0,...4082351,00.html

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-06-2011, 05:08
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אני דיברתי על הפגישה בכנסת..."

כלומר אלה משלנו, דוגמאת תנין זועבי?

הייתי מת לראות את האנטישמית הזו מנסה את התרגילים שלה על גלן בק, פסטור האקבי או מיט רומני.

אני מנסה למצוא את הקטע שבו האקבי נכנס באיזו פעילה פרו-פלסטינאית בזמן עופרת יצוקה. פסטור האקבי הוא אדם מנומס ונעים הליכות... וזה רק גרם לתגובות שלו אליה להוציא אותה יותר קטנה... זה הלך משהו בסגנון, "באיזו זכות ישראל תוקפת אזרחים ככה?"... "נכון, רק לחמאס מותר".... "חמאס נלחם על עצמאות אזרחיו. מאבקו דומה למלחמת העצמאות שלנו".... "אני לא זוכר שג'ורג' וושינגטון ירה 8000 רקטות על לונדון"...
שלא תדאג, ידידי. את דעתם של החבר'ה האלה על ישראל יהיה קשה מאוד לשנות בלי התערבות אלוהית.

ישן 18-06-2011, 05:45
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "כלומר אלה משלנו, דוגמאת תנין..."

מכולם בחרת את זועבי? לא דוגמא טובה לדעתי.
לפי הדברים שלה היא "ביקרה" בגלוי את קדאפי,כאשר הח"כ היקרים הערבים שלנו "ביקרו" שם.בעוד שהח"כ הערבים הגברים היו ילדים טובים לידו ופחדו לדבר והיא לא והם לא טענו שהיא משקרת בנושא,ולכן מדוע היא צריכה לפחד לדבר עם גלן בק ולשנות לשנות את דעתו או לומר לו שהוא טועה,אם מקדאפי היא לא מפחדת? (יש מקור לדברים שלי מ ynet לגבי אותה ח"כ מדוברת.)
(אני שואל מתוך כוונה לדעת מה תהיה התגובה שלו כמובן.)
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 18-06-2011, 21:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
צודק. עדיף לנו שאחת המנהיגות החשובות בציבוריות האמריקנית תהיה אנטי-ישראלית
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "שרה פיילין לא עושה טוב לתדמית..."

למעשה, עדיף לנו שכל מי שבעדנו ולא אהוד בידי שונאינו, יהיה נגדנו.

ידוע זה מכבר שרק עם אוייבים אפשר לעשות שלום, ומכך משתמע שרק אוייבינו הם ידידים חמים בפוטנציה,
בעוד שאלה שבין כה וכה תומכים בנו הם סוג של מטרד (אחרי הכל, הם לא חושבים שצריך ללחוץ עלינו ולתבוע
מאיתנו נסיגות - גם כן אוהדים...).

ובמקרה שהציניות לא הובהרה די צרכה: שרה פיילין היא ידידת אמת של ישראל שלא אהודה ע"י התקשורת
השמאלנית בארה", וכתוצאה מכך, גם לא ע"י התקשורת הפתטית שיש לנו כאן, ששואבת את כל המידע שלה
על ארה"ב, מאותה תקשורת אמריקנית שמאלנית. פיילין אמנם לא יכולה להיבחר לנשיאות ארה"ב (הצליחו
ליצור לה תדמית חסרת שחר של אדיוטית משוגעת), אבל היא בעלת עצומה רבה במערכת הפוליטית
האמריקנית - והיא ידידת-אמת של מדינת ישראל.

מי שיורק בפניהם של ידידים כדי להשביע רצון שונאים - לא ראוי שיהיו לו ידידים.
ישן 18-06-2011, 23:13
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
חן חן על העצה. אנא ספר לי על "מקרי הטיפשות"" שלה וספר לי מה ייחודי בהם...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "קודם כל - תירגע. דבר שני, זה..."

אתה מבין, בורות היא תופעה מאוד מאוד לא ייחודית בקרב פולטיקאים שעוברים מזירה מקומית לארצית.
נשיא ארה"ב שכל היום מוצג כחכם מכל אדם חשב שיש שפה אוסטרית. יודע לכמה התייחסות זה זכה ברשתות
השידור? אפס. למה? כי יש מי שרוצה שהוא ייחשב לחכם.

העובדה שמראחים לך רק נפילות של מישהו לא מעידה על היותו אדיוט, אלא על כך שיש מי שרוצה להציג אותו
ככזה. כשאתה דמות ציבורית בארה"ב, יש מצלמות עליך בכל פינה - ומתישהו הצלמים יתפסו אותך ברגע מביך
כלשהו. אם המטרה היא להציגך כאדיוט, יודגש רק הרגע המביך, ולא 400 הרגעים שבהם עשית דברים
חשובים, רציניים וראויים.

כך מוצגת פיילין, וכפי שראית, הנזק' התדמיתי שגרמו לה הוא כזה שאין לה סיכוי להשיג קולות של מרכז - אבל
בתוך הימין האמריקני, היא באנקר - למרות הניסיונות להכפישה (וכנראה שגם בגללם...). היא בעדנו וראוי
להעריך את מי שתומך בנו. אין כ"כ הרבה כאלה, אתה יודע...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:06

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר