לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2011, 01:39
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "הוא התבטא בעבר בנושאים..."

http://corridornews.blogspot.com/20...-israel-is.html
זה לגבי ריק פרי וישראל. אני מרשה לעצמי לתרגם בחופשיות מתוך המאמר:
המושל פרי אמר שעוד מטרה בביקורו [[בישראל]] היא להראות לאנשים אחרים "מה באמת קורה". ביחס לאיומים הצבאיים על המדינה ובייחוד מבצע עופרת יצוקה של צה"ל ברצועת עזה.

"נסענו לגבול עם עזה וקיבלנו הסבר מן הצבא שם, ונסענו לשדרות וראינו תחנת משטרה עם הררי רקטות הקסאם שם, ראינו גני משחקים שהיה צריך למגן מפני ירי רקטות. זהו מקום חזק [[מבחינת השפעתו הרגשית]]"

ועוד דבר - פרי הוא זוכה פרס "מגן ירושליים" הניתן לאישי ציבור שהפגינו תמיכה ומחויבות למדינת ישראל ובירתה ירושליים.
http://governor.state.tx.us/news/press-release/13440/

הייתי אומר שכן, הוא בהחלט טוב ליהודים

אני לא זוכר בדיוק אבל דומני שבסטפמבר. כך או אחרת, רצוי לזוז עם כניסה למירוץ כבר עכשיו כדי שיהיה זמן לקמפיינים רציניים. אני משער שעד הראשון ביולי כבר יהיו כל המועמדים שהחליטו לרוץ.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-06-2011, 01:10
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי bx1905 שמתחילה ב "תרשה לי לשאול אותך ואת הגברת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bx1905
תרשה לי לשאול אותך ואת הגברת שאלה בבקשה.
כיצד אתם בוחרים לנשיאות מישראל

בבחירות של 08 היינו בארה"ב בזמן הבחירות. גם בשנה הבאה נהיה שם. אל תשכח שמדובר בתקופה של חגים בארה"ב, עם ליל כל הקדושים, חג ההודיה וכמובן חג המולד.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bx1905
וכיצד אתם מרגישים עם השינוי שארה"ב עברה ומה שהולך להגיע?

אתה מתכוון מאז שאובמה נכנס לבית הלבן? הרבה דאגה... הרבה הרבה דאגה

אנחנו מחזיקים אצבעות שזו תהיה השנה האחרונה של אובמה בבית הלבן (ובגלל זה כל כך רוצים את ריק פרי במרוץ - סיכוייו לנצח הם טובים מאוד)

ישן 12-06-2011, 16:55
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
בהחלט! הייתי מוסיף שככלל ההשוואה מעליבה למדי כלפי המקסיקנים
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הכל יחסי - בהשוואה לנהירה לאירופה מכיוון דרום - המקסיקנים הם מאוד חיוביים...;)"

קשה לי קצת רגשית עם הטענות נגד המקסיקנים הלא חוקיים (אף כי בסופו של דבר אני מסכים איתן לגמרי מבחינה רציונאלית) משום שהרוב המוחלט של המקסיקנים (והאמריקאים ממוצא מקסיקני) שיצא לי להתקל בהם היו טיפוסים חיוביים ביותר. אנשים חרוצים, שקטים וטובי לב. לא גאונים גדולים ברוב המקרים (אם כי גם נתקלתי בחבר'ה מאוד מוכשרים), אבל בהחלט בהחלט אזרחים (או תושבים...) תורמים, בלתי מזיקים ובעלי אנרגיות חיוביות. יש כמובן פשיעה וכנופיות מסוכנות אבל הרוב המוחלט הם כמו שתיארתי. זה ממש לא בר השוואה לסוג האוכלוסיה שהמשתלט על אירופה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:53

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר