לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2011, 22:21
  TRONNN TRONNN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.11
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avihaydanino שמתחילה ב "בקשר להעברת תפקיד מחימוש לקרבי זה דחוףף לי!"

בחימוש צריך פשוט לסרב.(אסור לעשות ניפקדות) אני סירבתי מכונאות טנקים עוד לפני שהתחיל הקורס. עוד בקליטה לגדודים. אמרתי למפקד לא רוצה הוא אמר לי ''אתה רוצה להישפט ל72 יום בכלא?'' אמרתי ''אין בעיה'' כמה דקות אחרי זה החליטו שאני עובד כללי. עכשיו אני עם אופציה לעובד רס''ר או מטבח.

וגם אני רוצה לקרבי. אבל מה ההבדל בין ללכת מחימוש לקרבי או מתפקיד שאין בו קורס. שברגע שאתה עושה קורס הצבא ביזבז עליך משאבים והוא לא יהיה מוכן לתת לך פתאום לעבור הרי הם הכשירו אותך למשהו

אבל שאתה עובד כללי רס''ר או מטבח ודברים כאלה שאין להם קורס אז הצבא לא ביזבז עליך משאבים עדיין והסיכוי שתצליח לעבור לקרבי גדול יותר. כי הם יסתכלו על הטופס 55 ויגידו ''הוא גם ככה לא באמת עושה תפקיד'' מבין עניין?

קודם כל תסרב ת'קורס. תבקש מטבח. למה זה שבוע שבוע וזה משתלם. ובזמן שאתה במטבח תגיד שוב את הטופס ויכול להיות שיתנו לך

נערך לאחרונה ע"י TRONNN בתאריך 04-05-2011 בשעה 22:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:50

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר