לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-04-2011, 22:19
  תמיר20 תמיר20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.07
שלח הודעה דרך ICQ אל תמיר20 שלח הודעה דרך MSN אל תמיר20
מגעיל בית שר הביטחון-שאלה

שלום לכולם.
בלי למסור יותר מידי אני רק רוצה לשתף אותכם במשהו שקר לי היום.

אני כרגע משפר בגרויות בלחמן תא למי שמכיר בביהס תיכון חדש (על דרך נמיר)
רוב הפעמים שאני מגיע לשם אני מחנה באזור אפור-אדום שהשלט ששם מתיר חניה לאחר השעה 15:00.

היום שחניתי שמה (בערך ב20:00) ניגשו אליי שני מאבטחים ושאלו אותי אם אני מתגורר בבניין. אמרתי להם שלא ועניתי בשאלה האם רק למי שמתגורר מותר לחנות ואחד מהם ענה לי שבכלל אסור לחנות פה שהערתי לו על זה שהשלט מתיר בשעות האלה הוא ענה לי ״אהה נכון, רק תן לי לבדוק לך את האוטו ותלך״ אמרתי לו שיבדוק מה שהוא רוצה והוא המשיך לשאול שאלות (כמה זמן אתה מתכוון לחנות. איפה אתה לומד וכו) כנראה בשביל לנסות לקלוט מבטא. בכל מקרה נתתי לו לבדוק לי את האוטו ונלכתי בעצבים מהמקום.

ואז נזכרתי במשהו. למה בכלל הוא הגיע אליי? באיזה זכות הם בדקו לי את האוטו!? מדוע נתתי להם לרמוס את זכויותי ככה (לא חניתי במעון ראש הממשלה בירושלים אלא ברחוב פנקס ת״א) האם מחר שאבוא שוב יערכו לי חיפוש גופני!? אולי יבדקו לי את הטלפון ואת התמונות שצילמתי?
בקיצור מה מותר להם ומה אסור ואיפה הגבול בדיוק בין הטרדה לבין ביטחון!?

נערך לאחרונה ע"י תמיר20 בתאריך 26-04-2011 בשעה 22:21.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-04-2011, 22:49
  assaf tolko assaf tolko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תמיר20 שמתחילה ב "בית שר הביטחון-שאלה"

לא הבנתי מאיפה הביטחון שלך שאלה היו מאבטחים של אהוד ברק...

בכל מקרה אם אלה אכן היו מאבטחי אישים אז חלק מסמכויותיהם הוא תשאול וחיפוש בכליו, על גופו ובמכוניתו של כל אדם שנראה להם חשוד שנמצא בקרבה סבירה לאישיות עליהם הם אחראים או לביתו של האישיות. אם אתה מסרב לשתף פעולה הם רשאים גם לעכב אותך (ואף לעצור אותך אם הסיטואציה היא מאוד מסוימת) ואם אתה מתנגד לכך הם רשאים להפעיל כוח סביר כדי לשכנע אותך שכדאי לך לשמוע טוב בקולם. למה מותר להם? מתוקף חוק ובהתאם לחוק (נדמה לי אפילו כמה חוקים).

מכיוון שאלה לא מאבטחי קניון והם מקבלים הכשרה ארוכה והם אמונים על משימה חשובה מאוד יש להם סמכויות רחבות. הסמכויות של מאבטחים באופן כללי ניתנים להם לפי הסמכויות בתעודת המאבטח שלהם וגם בתוקף לחוקי המדינה (חוק הסדרת הביטחון במקומות ציבוריים למשל)

נערך לאחרונה ע"י assaf tolko בתאריך 26-04-2011 בשעה 23:03.
ישן 26-04-2011, 23:19
  assaf tolko assaf tolko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי תמיר20 שמתחילה ב "בקיצור יכלתי לעשות בעיות שהיו..."

תיק פלילי זו אפשרות מאוד קיצונית... לא רואה את זה קורה אלא אם באמת היו מוצאים אצלך נשק שלא כדין או שהיית מחליט לתקוף אותם...אכן כל אזרח שניקלע לקירבה בה עובד מאבטח או שוטר ונראה חשוד ברמה סבירה יכול להיקלע לסיטואציה של חדירה לפרטיות, למרות שלדעתי מישהו שפורץ לך לחשבון בפייסבוק יחדור לך הרבה יותר לפרטיות מאשר אותם 2 מאבטחים שסך הכל עשו את העבודה שלהם ולא באמת הרסו לך את היום. היית מגיב באותה זעקה לזכויות הפרט שלך אם היית מגלה שמישהו פרץ לך לחשבון בפייסבוק? היית שולח מייל נזעם למארק צוקרברג? או שפשוט היית משנה את הסיסמא שלך וממשיך ביומך?

תחשוב על זה לפני שאתה כותב שוב.
ישן 27-04-2011, 03:56
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אני מניח שאתה משפר בגרויות גם בלשון?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תמיר20 שמתחילה ב "בית שר הביטחון-שאלה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי תמיר20
שלום לכולם.
בלי למסור יותר מידי אני רק רוצה לשתף אותכם במשהו שקר לי היום.

אני כרגע משפר בגרויות בלחמן ת"א למי שמכיר בביה"ס תיכון חדש (על דרך נמיר)
רוב הפעמים שאני מגיע לשם אני מחנה באזור אפור-אדום שהשלט ששם מתיר חניה לאחר השעה 15:00.

היום כשחניתי שמה (בערך ב20:00) ניגשו אליי שני מאבטחים ושאלו אותי אם אני מתגורר בבניין. אמרתי להם שלא ועניתי בשאלה האם רק למי שמתגורר מותר לחנות ואחד מהם ענה לי שבכלל אסור לחנות פה . כשהערתי לו על זה שהשלט מתיר בשעות האלה הוא ענה לי ״אהה נכון, רק תן לי לבדוק לך את האוטו ותלך״. אמרתי לו שיבדוק מה שהוא רוצה והוא המשיך לשאול שאלות (כמה זמן אתה מתכוון לחנות. איפה אתה לומד וכו') כנראה בשביל לנסות לקלוט מבטא. בכל מקרה נתתי לו לבדוק לי את האוטו ונלכתי בעצבים מהמקום.

ואז נזכרתי במשהו. למה בכלל הוא הגיע אליי? באיזה זכות הם בדקו לי את האוטו!? מדוע נתתי להם לרמוס את זכויותי ככה (לא חניתי במעון ראש הממשלה בירושלים אלא ברחוב פנקס ת״א). האם מחר כשאבוא שוב יערכו לי חיפוש גופני!? אולי יבדקו לי את הטלפון ואת התמונות שצילמתי?
בקיצור מה מותר להם ומה אסור ואיפה הגבול בדיוק בין הטרדה לבין ביטחון!?

ולעצם הענין - מה הקטע? עונים בנימוס, מבינים את התפקיד שהם ממלאים וממשיכים הלאה. איזה "זכויות" רמסו לך? את זכות התנועה הישיה מהרכב לכיתה? גזלו 3 דקות מזמנך?

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:36

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר