בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי hellllllo שמתחילה ב "תגיד לי אם הבנתי נכון, מוזיקה..."
בכלל שאני אסביר את נקדות ההגיון שעליה אצלי נח עולם המוזיקה:
לא כול שירה היא שיר להלחין - יפה לפעמים לקרוא בקול וזהו.
על ימין ועל שמאל אנשים מלחינים שירה שהיא לא לשירים ולכן אני מתעב את אלה שקוראים לה מוזיקה.
אני מעדיף מוזיקה קלאסית - בגלל הנקיון במוזיקה וגם הנפלאות המורכבות + הכלים והאינסופר אספקטים המיחדים את המוזיקה הקלאסית (ופה אני לא רק מדבר על באך ובטהובן )
נערך לאחרונה ע"י Mnemosyne בתאריך 17-04-2011 בשעה 21:32.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "דווקא זה היה הפוך אצלי איש..."
אני מבין את מה שאתה אומר, כי גם אני חוטא בקלאסית לעיתים (לא אוהב אותה במיוחד, רק בודק איתה רמקולים. למוזיקה סתם אין הטווח הדינמי הדרוש) אך עדיין, גם לקלאסית יש את המזרחית שלה, ז"א קטעים רדודים/קטעים שתופסים אותך לרגע, ואז אתה מבין שזה זבל. זה פשוט סגנונות מוזיקה, ואתה נתפסת לסוג מסויים. אין צורך לפסול את כל היתר. בדיוק כמו שאני לא פוסל את כל המזרחית בגלל כמה אמני חאפלה.
אבל למשל אם יש לך ידע במוזיקה קלאסית אתה תבין שאני לא מדבר על זה בצורה שטחית:
יש הרי את המוזיקה ימי הבינים , בארוקית, אורקסטרה, אופרה (אטלקית \ גרמנית..)
ויש יצירות של כלים אחדים כגון הצ'לו והווילה די גמבה, לוט...
יש יצירות לשני כלים שיוצרים הרמוניה מוזקלית מושלמת...
ויש לך את מארין מאריס, סיינט קולומב, וולדאדי, קלאודיו מונטיורדי, אריק סאטי....
(ואלה הכי אהובים עלי)
אם אתחיל עכשיו להסביר ולהדגים על כול סוג וסוג אני לא אסיים.
מה שאני רוצה להוכיח שהמוזיקה הקלאסית היא עשירה וכול חלקיק ממנה הוא אוצר בעצמו.
ולא לא תמצא יצירות רדודות, כי מלחינים רדודים נטבחו בקלות על ידי גדולי האומנים.
אסיים דיון זה שכול פעם אני מרגיש בו כאילו אני מגן על זכויות קיום המוזיקה הקלאסית, עם כמה דוגמאות שינעימו לכם את האוזן :
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Mnemosyne שמתחילה ב "אבל למשל אם יש לך ידע במוזיקה..."
אני לא יודע את כל זה, אני אוהב קטעים מסויימים פשוט משמיעה.
מה שכן, את כל מה שאמרת אפשר לומר על כל סוג מוזיקה. תפתח בויקיפדיה את הערך על בוהמיין רפסודי, ותגלה עמוד באורך מטר, מלא בקשקושים פלצניים (ויסלחו לי המעריצים, זה מה שזה), שרבים מאמני הקלאסית היו משוועים לכל כך הרבה ניתוחים ואינפורמציה, ולהזכירך - כאן מדובר על שיר בודד. זה שזה התחיל בימי הביניים לא עושה את זה טוב יותר.
אני מכיר טיפוסים כמוך, במקרה של תגובה כזאת, אתה רוצה לגרום לי להפסיק על ידי תגובה מסוג זה (ואז אתה תרגיש גבר גבר), או שאתה רוצה לתמרץ אותי לכתוב עוד ועוד הודעות.