יש לפעמים כל מיני דברים מעניינים/מצחיקים שאולי לא מצדיקים אשכול לדעתכם, אבל שאתם רוצים לחלוק עם אחרים.
זה אשכול לדברים האלה. אפשר לזרוק פה הכל.
אם לא פתחתם אשכול, לפחות תזרקו כאן.
בדיחה ששמעתי השבוע:
למישהו הייתה חברה יפנית במשך 4 שנים, ואז הם נפרדו.
הוא בוכה ובוכה, מדוכא וחופר לחבר שלו.
הוא שואל אותו "מה אני אעשה בלעדיה?"
החבר עונה לו "אל תדאג, יש הרבה יפניות בים"
אני חושב שקלינט איסטווד צריך להיות האבטיפוס למין הגברי.
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי op9090 שמתחילה ב "Justin Bieber vs. Slipknot - Psychosocial Baby"
הקטע שבו זה מוחלף פתאום מביבר לסליפנוט ענק.
שקפץ מהגג כשניסה לעוף כמו סופרמן (שהאמת אני לא סגורה מתי זה בדיוק קרה, אם זה לא מיתוס בכלל...)
עריכה: ניסיתי למצוא קישור למקרה הרלוונטי ולא הצלחתי. מישהו מכיר?
נערך לאחרונה ע"י s27 בתאריך 29-03-2011 בשעה 19:42.
דגל ישראל אין הוא "סך הכול ביטוי של מקל עם סמרטוט כחול לבן עליו". דגל ישראל הוא אני ואתה ואת, הוא והיא, הם הן, אנחנו וילדינו, וגם מי שהלכו ולא ישובו אלינו. ואנו כולנו, אין אנו סמרטוט.
וו'או, זה פשוט יפה. לא התחברתי כ"כ לקטע של הכתוביות אבל ההתנהלות בין 2 התינוקות פשוט מדהימה. הם ממש מנהלים איזושהי שיחה כשהשמאלי כועס על הימני בגלל משהו. הם... מבינים אחד את השני...
רגע של חנוניות:
זה הדבר הכי קרוב שראיתי במציאות לשיחה בין 2 ישויות חייזריות שמבינות אחת את השנייה ולי אין מושג על מה הם מדברים. זה לא כמו להקשיב לשני אנשים שמדברים בשפה זרה. ה"מלל" פה מבוסס על צלילים וטונים. פשוט מדהים.
בתגובה להודעה מספר 70 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "האנונימוס היחידי שיוצא בערבי שישי"
עם איך שאני רוקד פשוט אין לי זכות לרדת על אחרים
כשהפקידה בעבודה מתחילה לרקוד כי יש שיר טוב ברדיו אני מנסה להשתתף אבל כל מה שיוצא לי זה פרפורים של מישהו שירו עליו עם אקדח טייזר.
משהו ששיעשע אותי על הבוקר: לפני כמה דקות בעבודה, היו כאן אנשי האחזקה ועשו עבודות, העבירו צינור וכל מיני כאלה,
ואז בא אחד הקב"טים ואמר לאחד מהם: "אני צריך להתלונן נגדך על הטרדה מינית, כי אתה מראה לי את הצינור"...
משהו ששיעשע אותי על הבוקר: לפני כמה דקות בעבודה, היו כאן אנשי האחזקה ועשו עבודות, העבירו צינור וכל מיני כאלה,
ואז בא אחד הקב"טים ואמר לאחד מהם: "אני צריך להתלונן נגדך על הטרדה מינית, כי אתה מראה לי את הצינור"...
אין כמו תינוקות וילדים קטנים, הם תמימים וטהורים כל כך, עדיין אין בהם את הרוע והאכזריות שיש לאדם הבוגר לפעמים,
והם הכי אמיתיים, לא משקרים ולא מתחמנים...
נערך לאחרונה ע"י s27 בתאריך 05-04-2011 בשעה 11:07.
שיחה ששיעשעה אותי: טל 15:40
מאמי הוספתי אותך כי את יפ המהממת מושלמת דמיהמ הכי יפה שיש אני 15:41
תודה (:
לכמה עוד אמרת את זה היום? טל 15:41
ישלך פנים מושלמות שיער מהממם עיניים יפות גוף מושלם ציצי מדהים רגלים יפות הכל יפה בך אני 15:43
גם ארוסי אומר את זה. טל 15:43
אה.