26-04-2011, 14:06
|
|
|
חבר מתאריך: 05.09.06
|
|
עלות מכס והשוואה בין מכשירים desire hd ו- defy
שלום
ברצוני לדעת מהן עלויות המכס על ייבוא המכשיר Motorola Defy.
מישהו יודע?
בנוסף רציתי להביא השואה בפורום בין המכשירים:
Motoroal Defy
HTC Desire HD
http://www.gsmarena.com/compare.php...4&idPhone2=3468
דברים שחשובים לי במכשיר שלי:
א. שיהיה מהיר וחזק מבחינת תוכנה. שאני אוכל להריץ מספר יישומים במקביל ולא אתקל בבעיות איטיות (כמובן שבגבול ההגיוני). אני משתמש הרבה באסמסים, חשוב לי שתהיה לי האפשרות לשלוח אסמסים באופן רציף ללא תקיעות. לדוגמא, במכשיר הנוכחי שלי - nokia e72 כשאסמס מסוים נמצא בשליחה, אני לא יכול לכתוב אסמס אחר כי אז המכשיר נתקע ועושה ריסט. אני צריך לחכות שההודעה תישלח לגמרי ואז אוכל לכתוב אחד חדש. חשוב לי שזה יהיה מהיר וחופשי כדי שאוכל לשלוח בצורה נוחה כמו שאני מתאר.
ב. מסך מגע איכותי. חשוב לי שהמסך יהיה אינטואיטיבי ויהיה נוח לשימוש. שלא אצטרך להתעקש בנגיעות עד שאקבל את התגובה הרצויה. לדוגמא, המסך של האייפון זה אידאלי.
ג. סוללה חזקה. חשוב לי שהמכשיר יוכל להחזיק מעמד כמה שיותר זמן. מדובר על שימוש בינוני של הודעות, מידי פעם שיחות טלפון. בעיקר חשוב שיישאר דלוק כדי שאוכל לקבל שיחות והודעות במקרה הצורך. אני מתגייס לצבא בקרוב והנגישות להטענה לא תהיה הכי נוחה. כמובן שאני לא מתכנן לדבר 24 שעות ביממה, אבל חשוב שהמכשיר יהיה נגיש במקרה הצורך.
לדוגמא, הסוללה של הנוקיה E72 שלי היא אידאלית. מחזיקה כמה ימים (לפחות 3) של שימוש באסמסים (לפעמים הרבה) ושיחות מידי פעם וגם קצת משחקים פה ושם. אבל המכשיר נגיש וזה חשוב.
ד. עמידות. חשוב שהמכשיר יהיה חזק בפני נפילות וכדומה. אני מתגייס לקרבי וזה שיקול דיי רציני ברכישת מכשיר. אני חושש לקנות מכשיר עדין משום שהוא עלול להיהרס מהר מאוד (בעיקר מכשיר מגע). לכן עמידות זה עניין קריטי.
ה. מכשיר כמה שיותר זול. שמתי לב שה- defy עולה באזור ה-1300 בחו"ל (נגיד 1500 עם משלוח ומכס?) אך בארץ אם קונים בחנויות פרטיות הוא עולה במחיר הדומה לזה של ה- desire hd.
אני מפחד לקנות מחו"ל משיקולים של אחריות וכדומה. אך אולי ההפרש הגדול במחיר של הדיפיי בין הארץ לבין חו"ל שווה את החוסר באחריות?
אם יש לכם הצעות למכשירים אחרים, אני אשמח לשמוע
|