02-04-2011, 17:15
|
|
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
|
|
חבר מתאריך: 01.01.06
הודעות: 53,831
|
|
שוקי עוף בטריאקי
המתכון בעקרון מומלץ כנשנוש לפני פויקה או ארוחה גדולה יותר.
זמן הכנה- 20 דקות, לא כולל השריה.
מצרכים (ל-4-6 אנשים):
12 שוקי עוף
1 כוס טריאקי
חצי כוס סויה
2 כפות שמן
2 שיני שום מעוכות
פפריקה חריפה
מלח
פלפל לבן או שחור טחון
נייר כסף
אופן ההכנה:
* יש להשרות את השוקיים במרינדה עוד לפני התחלת בישול הארוחה, עד שעתיים.
* לערבב את הרכיבים בקערה ולמשוח בהם את השוקיים
* לעטוף כל שוק בשתי שכובת של נייר כסף ולהניח בקצה המדורה ל-40-50 דקות
בתאבון!
_____________________________________
|