לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-03-2011, 13:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אם זו הייתה ציפי לבני - לא הייתה כתבה מלכתחילה...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי עופר123 שמתחילה ב "אם זאת היתה ציפי לבני היית..."

אין כאן בדל של חשד לפלילים, ואצל אנשי אט"ד פחות מאשר חשד ברור, מובהק וחד משמעי לפלילים, זה
אפילו לא מצדיק הערת שוליים...

הדבר היחיד שמעניין בכתבה על ביבי, הוא הנחישות וההתמדה של דרוקר - ב2009 עשה כתבת שירות
עבור עבריין המין המורשע חיים רמון, אח"כ ניהל קמפיין עקבי לטובת לבני - ובכל התקופה הזו המשיך
להעלות כתבות שהראו מה שידוע לכולם: ביבי נהנתן שמתנהג באופן מכוער ולחלוטין לא פלילי. לא אידיאלי,
אבל בהשוואה למפלגה שהוקמה כמיזם עסקי (דרוקר לא צריך הרבה כדי לגלות מי באמת מנהל את המפלגה
ההיא - בת זוגו עשת סרט בנידון - סרט אוהד, כמובן...), הוא כלל לא שווה אזכור.

אתה מבין, הם חשודים בפלילים - הוא לא. עד כדי כך פשוט.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-03-2011, 16:30
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

למה אתה חושב שאתה מאכזב אותי כשאתה משקר לעצמך? האובססיה שלך לביבי היא לא בדיוק סוד...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "צר לי לאכזב אותך אורי, אני..."

אתה תהיה נורא עצוב אם כל החפירות של הלבניתונים לא יעלו דבר (כפי שלא העלו עד כה - אחרי 15
שנים רצופות של מאמץ מרוכז...).

אגב, אין בכך שום דבר מיוחד. ביבי הוא תופעה מעניינת, שכן אין אדם בישראל שמעורר יותר תגובות (חיוביות
ושליליות כאחד), ואלה שמדלקמים מה שקראו בעיתונים אכן התרגלו לראות בו את השטן, ולייחל לכך שיסולק
מתפקידו - גם אם זה אומר שכתבלבים יצטרכו לצייר סיפור של התנהלות נהנתנית ומכוערת, כפרשיית שחיתות
מהסוג שאט"ד הרגילו אותנו אליהן...

זה לא מקרה שדרוקר עצמו מקפיד לטעון שאין עניין פלילי בסיפור הזה, אלא רק ציבורי'אתי כויו"ב. הוא יודע
שאם בטעות ביבי יעשה שגיאה ויתבע - שלא תהיה דרך שהוא אמר דברים שניתן יהיה להאשים אותו בשקר
מכוון.

ההשוואה לאודי חשודי - היא שלך ועל אחריותך. במציאות אין דמיון בין הפרשיות, גם במקרה שכל מילה של
דרוקר היא אמת לאמיתה. אולמרט חשוד בקבלת שוחד בתמורה להטבות שחילק למשחדים. ביבי חשוד בכך
שהוא קמצן כרוני שנהנה לטוס ע"ח גבירים. זה פסול, זה מגעיל וזה דוחה - אבל לצערי, זה עדיין חוקי (צריך
להוציא את זה אל מחוץ לחוק, לטעמי).
ישן 29-03-2011, 07:40
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אם זה נכון, ואם אלה הקליקות שאליהן האיש רוצה להשתייך - אז באמת הוא לא ראוי להנהגה
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "העניין הוא שבקליקות אליהן..."

אם אכן האיש הזה חושב שהגיוני להימנע מוצאת כסף מכיסו רק כדי למצוא חן בעיני "אנשים חשובים", אזי
מדובר בחלש אופי שאין כדוגמתו...
האמת היא שבטענה שלך אין הגיון - הוא משלם מחיר פוליטי וציבורי כבד מאוד על מה שהצגת כדבר
שאמור לחזק אותו במילייה ההוא (ומה לעשות, אין נקודות להשוואה בין אמן שמבקש 6 בקבוקי פרייה
בחדר ההלבשה, לפוליטיקאי שמטיס את משפחתו ע"ח מליונר, שעלול לבקש תמורה בעתיד). הרבה יותר
סביר שהוא פשוט לא אוהב לשלם. זה מובן לגמרי (גם אני לא אוהב לשלם), אבל הוא רוצה עמדה של הנהגה ציבורית, ולכן עליו להימנע ממתן אפשרויות לאחרים להחזיק אותו בכיסם - באמצעות מימונו.

פוליטיקאי שאחרים משלמים עליו - ימצא עצמו, בסופו של דבר, בבעלות אותם מממנים. הסיכון בזה הוא
גדול מדי, מעבר לעובדה שזה די מגעיל...
ישן 28-03-2011, 14:03
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בוא נסביר משהו בצורה ברורה: ביבי לא חשוד בפלילים. ליברמן כן.
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי bx1905 שמתחילה ב "אהה ותגיד עכשיו שכל המימון של..."

לו רצו לבדוק את רמת הנהנתנות דל ליברמן, היינו רואים כאלה כתבות השכם והערב, בין השאר, בגלל
שליברמן יש לא פחות פטרונים עשירים מאשר לביבי.

אתה ממשיך להתבשם מכך שליברמן עדיין לא הועמד לדין. לגבי ביבי אין אפילו סימן שאלה בנושא, זה כלל
לא על הפרק, כי כמו שדרוקר עצמו ציין בצער - אין חשד לפלילים, אלא להתנהגות לא יפה (ואכן זו התנהגות
לא יפה - אפילו מכוערת)ץ

ליברמן, לעומת זאת, קשור באופן אמיתי וישיר עם שלאף. שלאף מסרב לנחות בארץ מחשש שייעצר. צר לי
לבשר לך, אבל ליברמן קרוב יותר לאולמרט בהתנהלותו , מאשר לביבי. מצד שני, אתה הצלחת להצביע
לאולמרט פעם, אז ייתכן שזו מחמאה בעיניך...
ישן 28-03-2011, 16:38
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כבודו לא צריך ךהסביר דבר, עורך הדין של ביבי הסביר את זה טוב ממני...
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי bx1905 שמתחילה ב "וכיצד כבודו יסביר את העובדה..."

ראש ממשלה לשעבר זכאי לטוס עם רעייתו לחו"ל.

צר לי לבשר לך, אבל ביבי לא חשוד בפלילים וליברמן כן. העובדה שאתה עדיין מגבה אותו (כפי שעשית לגבי
אולמרט עד ממש לא מזמן, וכפי שעשית לגבי שרון - למרות שהוא באמת היה שיאן השחיתות למרחקים קצרים
וארוכים כאחד), מלמדת שחשדות בפלילים לא באמת מטרידים אותך, אז נסה לעשות לעצמך טובה ולא לטפס
דווקא על העץ הזה.

עם כל הכבוד לחבריו העשירים של ביבי - אף אחד מהם הוא לא מרטין שלאף, האיש שלא יכול לנחות בארץ...

עליך להבין - מרטין שלאף לבדו גרוע מכל החשדות שהיו, ישנם ויהיו נגד ביבי. קרא מעט על הסכמי אוסלו
והנספחים הכלכליים - ותבין מי זה שלאף. קרא מעט על פרשיות סיריל קרן, ונסה להבין מיהו שלאף.

קשר עם שלאף הוא כתם שאין דרך לנקותו - בטח לא באמצעות התחמקות מהסברים על מהות הקשר.
ישן 28-03-2011, 17:17
צלמית המשתמש של bx1905
  bx1905 bx1905 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.11
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כבודו לא צריך ךהסביר דבר, עורך הדין של ביבי הסביר את זה טוב ממני..."

אולמרט? טעית במשתמש נראה לי ב 100%... ירון אולי יצא להגנתו,אבל לא אני.
בחרתי קדימה נכון,אבל אחרי מלחמת לבנון ה-2 הבנתי כיצד טעיתי,ולכן הדברים שלך לא נכונים לגבי אולמרט.
לגבי שרון שוב בפעם האלף הבן שלו נתפס וישב על זה בכלא והבן השני שלו קיבל שכר בצורה חוקית לגמרי. מדוע אתה ממשיך לחפש אותו,כאשר הבן שלו קיבל שכר בצורה חוקית לגמרי?

עכשיו נחזור לנתניהו... דרוקר אמר שהכנסת לא נתנה לנתניהו אישור לעשות את זה ונתניהו עדיין עשה את זה ככה שדרוקר או נתניהו אחד מהם משקר לנו. דרוקר לא יפרסם נתון כזה,אם הוא יודע שהוא ישלם שוב סכום כבד כפיצוי,ולכן אני מניח שדרוקר צודק כאן ונתניהו משקר.

נתניהו יכול לנקות את עצמו על ידי זיכוי ממבקר המדינה והיועץ המשפטי לממשלה.
אם הוא יתן למבקר המדינה והיועץ המשפטי לממשלה את החומר,ושניהם נותנים לו זיכוי מלא,אני עוזב אותו בעניין הזה סופית.
עו"ד מגן על הלקוח שלו בכל מחיר אחרי הכל ולכן קשה לי להאמין לעו"ד של נתניהו,ככה שאני מעדיף בדיקה של מבקר המדינה והיועץ המשפטי לממשלה (כל אחד מהם בנפרד) ואני מניח שגם אחרים יעדיפו את זה.

עריכה: רק דיברנו ומבקר המדינה אמר דברו ונחכה לסוף השבוע. תודה לירון על הסקופ.

Seinfeld forever

נערך לאחרונה ע"י bx1905 בתאריך 28-03-2011 בשעה 17:22.
ישן 28-03-2011, 17:39
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הצבעת לאט"ד אחרי הגירוש - ואחרי שכבר נחשפו לפחות 3פרשיות חשודי...
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי bx1905 שמתחילה ב "אולמרט? טעית במשתמש נראה לי ב..."

פרשיות כרמיה, כ"ט בנובמבר ובנק לאומי נחשפו טרם בחירות 2006 - ועדיין הצבעת לו.
אתה טוען שמלחמת לבנון 2 שכנעה אותך שהוא לא מתאים - אבל למרבה האבסורד, האיש שעליו אתה מגן
בחירוף נפש, הצטרף לממשלת חשודי א-ח-ר-י מלחמת לבנון 2...

אתה יכול לספר לעצמך עד מחרתיים ש"מחפשים את שרון" וש"בניו קיבלו שכר בצורה חוקית לגמרי", אבל אתה
לוקח את הסיכון שתעורר צחוק גדול, כשתעשה כן. יש מעט מאוד אנשים ביקום שיאמינו שמכל המידענים בעולם,
דודי אפל לא מצא מישהו מתאים יותר (זול יותר) מגלעד שרון, שהוא לגמרי במקרה, בנו של אדם מאוד חיוני
להשלמת עסקאות שנחוצות לאפל...
באשר לעמרי - הוא ישב על העבירות הקטנות ביותר מאלה שהיה חשוד בהן.

לא יעזור כלום, אם יש מישהו שלא בעמדה לבקר את ביבי על טוהר מידות, זה מי שתומך בשרון, אח"כ
באולמרט, ולבסוף בליברמן. אני לא טוען שביבי נקי יותר מהם (זו חוכמה קטנה מדי, לפחות לגבי חלקם ניתן
לומר שיש במעשיהו אנשים נקיים יותר...) - אני טוען שנתניהו נקי. הוא לא צנוע ועניו כפי שהיה ראוי שיהיה, אבל
הוא באמת לא בליגה של שרון/חשודי/ליברמן, שלמרבה אבסורד מחזיקים בלא מעט חברים משותים, מרטין
שלאף, למשל...

העריכה משעשעת - מבקר המדינה לא אמר דברו. הוא יגיד דברו בהמשך - וגם אז יהיה צורך בהחלטת
יועמ"ש שיקבע אם אכן המבקר צדק בהעברת החומר לידיו. כך או כך, בהשוואה לחשדות שישנם כלפי
ליברמן (וזה לפני שאנחנו עוסקים בכתם ושמו שלאף...), ביבי באמת יכול לנוח בשקט - עם כאלה חשדות
קלושים, כנראה שאתה לא תצביע עבורו בבחירות. אתה הולך רק עם מי שחשוד בקבלת שוחד של ממש...
ישן 28-03-2011, 18:13
צלמית המשתמש של bx1905
  bx1905 bx1905 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.11
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הצבעת לאט"ד אחרי הגירוש - ואחרי שכבר נחשפו לפחות 3פרשיות חשודי..."

תראה החקירה נגד ליברמן קיבלה חיזוק לטיעון שזאת רדיפה פוליטית ופיקציה אחת גדולה אחרי ההצהרה נוספת פרקליט המדינה שהנה יש כתב אישום נגדו,אבל לא שמעת מאז כלום מפרקליט המדינה או המשטרה. זה לא נראה לך מוזר שהם כל פעם מצהירים משהו בעניין ונעלמים לעוד כמה חודשיים?

עכשיו לשאלה אחרת יותר חשובה בשבילך,אם המבקר והיועץ מוצאים את נתניהו אשם והמדינה מעמידה את נתניהו לדין עם כתב אישום ומס הכנסה חוקר אותו על העניין, האם תמשיך לתת את הקול שלך לליכוד,כאשר הוא עומד בראש הליכוד או תהיה הוגן ותבקש שיעמוד לדין,כאדם שבחרת בו שמעל באמון שלך?

Seinfeld forever

ישן 28-03-2011, 18:23
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אני לא בקיא כמוך בפרטי החקירה, ולכן אני לא יכול לקבוע מה מוזר ומה לא...
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי bx1905 שמתחילה ב "תראה החקירה נגד ליברמן קיבלה..."

אני כן יודע שהוא חבר של שלאף. אני כן יכול לקבוע שהנטייה שלך לעסוק בסוגיות של טוהר מידות, אחרי שלפי
עדותך הצבעת פעם אחר פעם למפלגות שידעת שראשיהן חשודים בפלילים, היא מעט תמוהה...

באשר לשאלה שלך: אם יוחלט להגיש כתב אישום נגד ביבי, לא אצביע עבורו. כן, עד כדי כך פשוט. מובן מאליו
שלא אצביע לליברמן - מרטין שלאף, זוכר?... יש עוד שתי מפלגות בימין, שאולי אינן מתאימות לי במאה אחוז,
אבל אני די שקט באשר לטוהר המידות של נבחריהן - ואצביע להן הרבה לפני שאשקול להצביע לחברים של
מרטין מהקאזינו ביריחו (מעבר לעובדה, שאם ביבי יצטרך לפרוש - הליכוד הוא אופציה...).
ישן 28-03-2011, 23:20
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "קשים???? זה קשה??? נסיעות..."

אם כך, אתה מצייר נורמה פסולה לחלוטין. ייתכן שדעת המבקר ומי שאמון על מתן אישורים לנסיעות כאלה לא היה מספיק ער להשלכות ולדקויות של עירוב נסיעות לצורך הרצאות וכנסים עם נהנתנות.
ייתכן וצריך לחשוב מחדש על כל ההתנהלויות הללו שייתכן והיו חלק מתוך נורמה מקובלת בשנים האחרונות לפחות אצל כמה מהמנהיגים שלנו.
לא חושב שברק אוכל עם יותר ממזלג וסכין אחת, או יותר ממה שאתה ואני אוכלים ביום יום - הפאסון שלו ושל אחרים הוא הרבה יותר גדול מהתיאבון והנהנתנות שלהם.
כנראה שמישהו צריך לעשות לזאת סוף.
והפעם זה לא משנה אם זה ביבי, ברק, ציפי ליבני ואחרים.
מישהו צריך לעשות סוף לריקבון הפוליטי הזה.
מנהיגים במו ידיהם גודעים פרנסות ומקומות עבודה, מכבידים עלינו במיסים מתנהגים כאילו אין מחר.
מציע שילמדו פרק או שניים מהחג הקרב ובא.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:41

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר