19-03-2011, 17:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.04.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Vani
וזאת בדיוק הבעיה. אתה מכיר רק סיפורים ופחות את המציאות.
פרלמנטרים ונספחים צבאיים מקבלים יחס יותר טוב, והביקורים שלהם מתקבלים ברגישות רבה יותר.
אני, לעומת זאת, אף פעם לא שמעתי על מישהו שנשכח בשדה התעופה. ידוע לי יותר על אזרחים ומבקרים לא חשובים שהביקורים שלהם מתבטלים בגלל ביקורים יותר חשובים.
|
באינטרנט בכלל, ובפורום הזה בפרט, כדאי לחשוב שניה לפני שמבטלים בכזו החלטיות את מי שאתה מגיב לו.
במקרה, או שלא במקרה, אני דווקא מכיר לא רע את נושא הטיפול בבכירים מחו"ל שמגיעים לביקורים בארץ. לגבי הטיפול בהם בתוך חיל האוויר - את זה אני לא מכיר.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Vani
ודרך אגב, מאיפה אתה יודע איזה יחס מקבלים אזרחים מיותרים שמגיעים לבסיסי חיל האוויר? זה שהביקורים שלהם מעוררים את התקשורת, לא אומר כלום. מה גם שלא מתבצעת פה שום עבודה מיותרת לבלמוס אזורי הביקורים. האיזורים האלה מבולמסים על בסיס קבוע בגלל גורמים אזרחיים שמבקרים בבסיסים, כמו תורמים, שתורמים מאות אלפי דולרים לצה"ל. הביקורים המיותרים הם טיפה בים ביחס לכל השאר, וזה לא מפריע לאף אחד שהם באים לבקר. מקסימום זה מפריע לכמה חיילים וקצינים צעירים, שאפילו לא מקבלים שכר, לדבר פחות בטלפון עם חברים, חברות, אבא, אמא, סבתא וסבא. שיעשו משהו מועיל במקום זה.
|
אני לא יודע איזה יחס מקבלים אזרחים ("מיותרים" כפי שאתה קורא להם) בבסיסי חיל האוויר. אם נפגעת מכך שכתבתי שהם מקבלים רוגעלך וקינלי כשלמעשה הם מקבלים ספרייט ובורקס - סליחה.
את ההערה שלך לגבי חיילים וקצינים צעירים באמת שלא הבנתי. אבל אין צורך להסביר. את רוח הדברים הבנתי - אתה ממורמר על משהו.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Vani
אני במקומך הייתי מוצא משהו אחר להלין עליו. למשל כמויות הכסף ששופכים בחיל האוויר על אירועים מיותרים, ויש לא מעט כאלה.
|
אני לא מלין על כלום. הדבר היחיד שלא ברור לי אישית בכל הסיפור הוא לא חיל האוויר אלא בכלליות - למה הציבור מתעניין באנשים שדוחפים כדורים לפרנסתם. לדעתי, עובדי מחלקת התברואה של העירייה שדוחפים פחי זבל לפרנסתם תורמים וחשובים הרבה יותר. נו שויין.
|