18-03-2011, 13:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.04.07
|
|
תשובות:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AVIHY שמתחילה ב "עזרה| צריך יעוץ לפני רכישת IPHONE 3GS 32GB יד שניה"
1. כמה שווה IPHONE 3GS 32GB
כמו שאתה יכול לראות בזאפ, המחיר נע בארץ סביב 4,300 ש"ח.
כמה שווה IPHONE 3GS 16GB
כנ"ל 3,100 ש"ח.
2. איזה בדיקות לבצע שהמכשיר לא תקול מבחינת רשת סלולרית, רשת WI-FI, בעיות תצוגה וכל מיני יש מדריך מפורט למצוא שאין בעיות במכשיר ?.
לא מכיר מדריך בנושא, אך בדיקות כמו שציינת יעשו את העבודה, להתרשמות ראשונית בלבד,
כי אם המכשיר ניזוק פנימית, בלי בדיקת מעבדה לא תוכל לדעת את זה.
3. אם אני רוכש מכשיר מאדם שכרש בארץ/ בחו"ל זה משנה לי ? { אני מעונין לפרוץ בכל מקרה}
בארץ יש חוק היום, שכל מכשיר שנמכר פה פתוח לכל הרשתות,
כך שעיניין הפריצה רלוונטי רק אם האדם ממנו אתה רוכש את המכשיר, לא פתח אותו עפ"י חוק לפני.
4. אני הבנתי שיש אפשרות שאדם שרכשתי ממנו יכול להרכיז שהמכשיר גנוב ואני ישאר עם מכשיר "ברזל" האם אני צריך לעשות העברת בעלות או שזה מספיק הפריצה ?
במקרה כזה יתכן שהמכשיר לא יעבוד ברשת של אותו בחור, כי המכשיר יכנס לרשימה השחורה של אותה רשת.
5.האם יש העברות בעלות בין חברות שונות?
לא כל כך הבנתי את השאלה, חברות הכוונה למפעיל סלולרי? אז כן קיימת אפשרות של ניוד.
אך כך בחשבון שהבעלות על המכשיר ברשת סלולרית תמיד מקושרת לבעלות על קו,
כך שאם תעביר בעלות על הקו תקבל בעלות על המכשיר,
לא ניתן להעביר בעלות רק על מכשיר.
6.כמה זמן לחכות , והאם כדאי לחכות שיצא IPHONE5 וירד המחיר של ה 3GS { או לחלופין IPHONE4}
כמו שזה נראה היום אפל יעדכנו על המכשיר הבא ביוני,
ואז כמובן שהמחירים של כל המכשירים מדור ישן יותר ירדו.
7.האם כדאי לחסוך ל IPHONE 4/IPHONE5 מבחינת ביצועים עדתיים שיהיו ? { למרות שאני לא מבין איזה צורך יש לסמרטפון להגיע למצב שיש לו מעבד בעל שני ליבות של 1 ג'יגה-הרץ' ואם מישהו יודע שיספר לי כי אני ממש מעוניין לדעת)
כמו כל מוצר אלקטרוני מתקדם, שמשפרים את היכולות האחרות של המכשיר, מתבקש לשדרד את המעבד ש"סוחב את הכל על הגב שלו".
נראה שבאייפון 5 יכניסו את המעבד שיצא עם הiPad 2 שנקרא A5.
8. מה יותר כדאיי לקנות מחברה ולהתקע עם חוזים וחבילות וכו' או לשלם במכה אחת דרך יד 2 ?
תגדיר "להיתקע",
אם אתה רוצה לשלם סכום X ב"מכה" שאתה קונה מאדם פרטי,
או שאתה רוצה להתחייב לחברה, ובתמורה לשלם על תוכנית, שגם ככה תשלם,
ולקנות את המכשיר במחיר של X+1000 ש"ח בערך,
אבל בסופו של דבר לאחר החזרים ותקופת ההתחייבות לשלם מחיר של X-2000 ש"ח או אפילו 0 ש"ח.
זאת החלטה שלך.
שאגב גם אם תקנה מחנות, כך שתהיה לך קבלה על המכשיר,
תוכל לקבל החזרים על המכשיר במסגרת התוכנית שלך.
|