11/03/2011, 07:46
אתר חמאס וסוכנות AP: דיראר אבו סיסי, מנהל התפעול של תחנת הכוח בעזה, נחטף על ידי המוסד הישראלי ברכבת באוקראינה ■ על פי הדיווחים, אבו סיסי מוחזק בכלא באשקלון
תרגישו חופשי לצפות בגלריה שלי וגם במצגת המובחרות אין כל ערך להחלטת הכבשים בזכות הצמחונות בשעה שהזאב נשאר בדעה אחרת. (ויליאם רארף אינג') גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש. (אלוף מיל' עוזי דיין)
נערך לאחרונה ע"י צופה ורואה בתאריך 11-03-2011 בשעה 12:30.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "קצת מצחיק ש"גורמים זרים" הם..."
אם כל הסיפור הזה בכלל נכון אז אני לא מאמין שהיו מוציאים במיוחד מבצע על כל הסיכונים והמשאבים הכרוכים בזה בשביל "האחראי על התפעול בתחנת הכח".
תרגישו חופשי לצפות בגלריה שלי וגם במצגת המובחרות אין כל ערך להחלטת הכבשים בזכות הצמחונות בשעה שהזאב נשאר בדעה אחרת. (ויליאם רארף אינג') גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש. (אלוף מיל' עוזי דיין)
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי DenisTs שמתחילה ב "בית המשפט רוצה להחזיק אותנו..."
ברור, זה רווחי יותר מפקדון שקלי.
ברצינות- לפני שבועיים העיניין של החטיפה מהרכבת באוקראינה, סטייל המלחמה הקרה, נראה לי דימיוני. הרי נדרש שת"פ השלטונות האוקראינים, אז למה לא פשוט לבקש ממנו באדיבות בשדה התעופה להיכנס לחדר צדדי ושם לטפל בו?
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי קרן-אור שמתחילה ב "ברור, זה רווחי יותר מפקדון..."
לא בטוח שנדרש שת"פ של האוקראינים, אם לוקחים בחשבון אי נעימות דיפלומטית ואני לא בטוח שהאוקראינים היו מסכימים לעצור אותו על סמך חשד מסוים או שהיינו מוכנים לחשוף מקורות כדי לחזק את החשדות נגדו. נשאר רק לחכות ולראות אם האוקראינים יעשו איזה רעש בצינורות הדיפלומטיים על הפגיעה בריבונות וכמה רציני יהיה הרעש הזה, האם כדי לצאת ידי חובה או שמתוך עלבון אמיתי.
בכל מקרה, הכל כרגע ברמה של ספקולציות.