לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-02-2011, 22:04
  משתמש זכר chaiel49 chaiel49 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.09
לגבי תעודת שחרור:

כתוב לי בדירוג ההיתנהגות "ראויה לציון" איך זה נחשב? הכי טוב? טוב? בינוני?רע? הכי רע? (חיפשתי בפורטל מילואים והדרגה הזאת לא מופיעה שם)

קיבלתי גם תעודת כסף. שירתתי כמעט שנתיים כלוחם ורציתי לשאול אם יש סיכוי להחליף מכסף לזהב.
הסיפור שלי הוא שיש לי OCD והתגייסתי בהתחלה כתומך לחימה ואחרי זה עברתי לקרבי למרות שהמג"ד של ההכשרות בהתחלה לא רצה לקבל אותי כי הוא חשב שהOCD יפריע. למרות שהיה לי מאוד קשה בכל זאת המשכתי לשרת כלוחם ואני אף משובץ למילואים כלוחם.

אני יודע שבעיקרון מי שלא עושה זמן מסוים כלוחם לא מקבל תעודת זהב אבל האם יש סיכוי כמו שלמשל קיבלתי תעודת לוחם לפני הזמן באופן חריג אז גם פה לקבל זהב באופן חריג.

זה קצת שונה ממקרה של מישהו שמשרת שנה וחצי נגיד כלוחם ואז יורד לג'וב, או להבדיל ביי'נישים שמשרתים כלוחמים פחות משנה וחצי ומקבלים תעודת זהב, למה הם כן ואני לא?

תודה רבה מראש למי שיכול לעזור...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-02-2011, 18:21
  TheHunter TheHunter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.03
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי chaiel49 שמתחילה ב "[QUOTE=TheHunter]חח גם אני..."

הייתי מיועד לגבעתי ב 13 למרץ סבא שלי נפטר והייתי צריך להיות בבית לעזור למשפחה ביקשתי לדחות ב3 חודשים ולא נתנו לי, אז הורדתי פרופיל ל 64 זמני, התגיסתי לגוב כל"צ עשיתי טירונות בזיקים וכל הטירונות הייתי מצטיין וכאלה לא שזה קשה וביקשתי קרבי הייתי מיועד להיות טכני בחיל האוויר משהו אבל לא הסכמתי בסוף נשלחתי לבקום העלתי פרופיל אחרי 5 חודשים בצבא והתגייסתי לכפיר, ושם באמת שנהנתי היה לי כיף חיים, כאילו היה גם חרא אבל בסוף שאני מתסכל אחורה אני רואה תקופה שהוכחתי לעצמי הרבה ואני לא חושב שזה היה מבוזבז.
בסופו של דבר הייתי לוחם שנתיים ו 6 משהו כזה והם נותנים רק לאנשים שהיו שנתיים ו 8 ומעלה אז כל הזין אבל זה לא ממש משנה התעודה הזאת גם ככה לא רואים אותה חח.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:19

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר