לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2011, 19:04
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
לא רציתם חסימות כבישים ? קבלו שביתה כללית ותודה לעיני

ציטוט:
עיני ל"גלובס": "נתניהו גומר את מעמד הביניים; למי שיש הוא נותן וממי שאין לו, לוקח; מים זה זהב? ביקור בתחנת דלק 500 ש'? הם בטוחים שכולנו מטומטמים"

ציטוט:
יו"ר ההסתדרות בראיון של אש וגופרית: "אני זועק שלאנשים נמאס, עד כאן; הגזימו, פשוט הגזימו; נראה כאן מחאה חברתית"

ציטוט:
ו"ר ההסתדרות עופר עיני שובר היום (ב') שתיקה ממושכת, ובראיון ראשון לעיתון כלכלי הוא תוקף חזיתית את מדיניות המסים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, שמפחית במסים הישירים ומעלה במקביל מסים עקיפים.
"במצב רגיל אני לא מתנגד להפחתות מסים, אלא שההפחתות האלה באות על חשבון הציבור החלש", אמר עיני. "היה צריך לדחות את המהלך הזה בשנה-שנתיים ולא היה קורה כלום, כי ממילא מי שהיה מרוויח ממנו הן החברות הגדולות. זו מדיניות בעצם של 'מי שיש לו ניתן לו, ומי שאין לו ניקח לו'".

http://www.globes.co.il/news/articl...1000621371&nl=2

__________________________________________________ _____________________

יו"ר ההסתדרות לוקח לידיו את המחאה האזרחית.
בראיון ברדיו היום שמעתי איומים מפורשים על שביתות כלליות ועוד כל מיני הפתעות שמתוכננות.
להסתדרות יש כח רב ביותר, ושביתה כללית בישראל שינתה וכופפה הרבה חוקים והחלטות.
כל מתבכייני חסימת הכבישים, ומה אתם מנסים לעזור לנו בכח, טוב לנו שרע לנו, הכונו לשביתות ולסבל קשה ביותר.
כמובן שתגידו שמר עיני מקדם את עצמו פוליטית, ורוצה להיות האביר שהציל את העם מכיליה ולזכות בעזרת זאת במנדטים. הוא בכלל לא אכפת לו מהעניים, הם סתם כלים על המגרש שלו, הוא קנה דירה עכשיו במגדל גבוה.
שרוקי, אפקט, רוצו לסדר את כל הסידורים שלכם מהר, עוד מעט שביתה, ולא סתם פקק של רבע שעה.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2011, 16:22
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "לא שתשובתי היא תשובה ניצחת - אבל אני חושב שההסתדרות הרפואית"

אם כבר, מעניין לראות ששקי החבטות הממשלתיים (בכל פעם שצריך לקצץ) הם בדיוק אותם ציבורים שלא שובתים, ואותם ציבורים שעושים את עבודתם למרות היחס הגרוע - למי שתהה אם נשק השביתה מנוצל ביתר...

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 08-02-2011, 11:16
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
נראה לי שאתה ו"מצפון" לגמרי מחטיאים חלק נכבד מהתובנות שהועלו מולכם
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "אני שוקל להגיב, רק בשביל..."

זה לא ש,אנחנו" בעד העלאת מיסים, איסור מחאה, או התייקרויות...

"אנחנו" פשוט לחלוטין לא "קונים" את התדמית של "לוחמי צדק" סוציאלי ששניכם מתחבאים מאחוריה. חלק נכבד מהמגיבים ש"כינו אותך בשמות" פשוט חושבים שאתה נעול אוטומאטית על הפוזיציה של "אני נגד הממסד כי הוא אח גדול/חזירי/פאשיסטי". מאחר ו"רובינו" פה לא ילדים, אני חושב ש"כולנו" מאוד סקפטיים בכל מפגש על "מפגינים מקצועיים". אני עדיין זוכר מי היו הסטודנטים שחטפו מכות וקיבלו מקראוזה "אצבע מורה" שבעקבותיה הגיעו לניידת, ומי היו אלה שזה ממה לא קרה להם... (רמז: הראשונים היו אלה שבתמימות האמינו שהמחאה משנה משהו, ולרוב זו הפעם הראשונה והאחרונה בחייהם שעזו זאת, האחרונים היו ה"אקטיביסטים" שתמיד הראשונים לשלוח את כולם להפגנה, וגם אלה שיודעים בדיוק איך לא ידבק בהם דבר שלילי ממנה...).

ישן 08-02-2011, 15:37
צלמית המשתמש של Pilon
  Pilon Pilon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "נראה לי שאתה ו"מצפון" לגמרי מחטיאים חלק נכבד מהתובנות שהועלו מולכם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
זה לא ש,אנחנו" בעד העלאת מיסים, איסור מחאה, או התייקרויות...

"אנחנו" פשוט לחלוטין לא "קונים" את התדמית של "לוחמי צדק" סוציאלי ששניכם מתחבאים מאחוריה. חלק נכבד מהמגיבים ש"כינו אותך בשמות" פשוט חושבים שאתה נעול אוטומאטית על הפוזיציה של "אני נגד הממסד כי הוא אח גדול/חזירי/פאשיסטי". מאחר ו"רובינו" פה לא ילדים, אני חושב ש"כולנו" מאוד סקפטיים בכל מפגש על "מפגינים מקצועיים". אני עדיין זוכר מי היו הסטודנטים שחטפו מכות וקיבלו מקראוזה "אצבע מורה" שבעקבותיה הגיעו לניידת, ומי היו אלה שזה ממה לא קרה להם... (רמז: הראשונים היו אלה שבתמימות האמינו שהמחאה משנה משהו, ולרוב זו הפעם הראשונה והאחרונה בחייהם שעזו זאת, האחרונים היו ה"אקטיביסטים" שתמיד הראשונים לשלוח את כולם להפגנה, וגם אלה שיודעים בדיוק איך לא ידבק בהם דבר שלילי ממנה...).

גיל היקר, כינו אותי בפורום עבריין בחברת עבריינים, רפה שכל, לנין, ועוד כיד הדמיון הטובה.
אני לא יודע למי אתה מכוון באומרך " מפגין מקצועי" , מאחר ובכל חיי הייתי בהפגנה אחת קטנה וצנועה למען חיילי המילואים.
מוזר שאתה אומר שמותר לכנות אותי בשמות הנ"ל ועוד לתרץ את זה בכך שאני נעול אוטומטית בפוזיציה מסויימת. מוזר כי, בחודשים האחרונים רובכם מביע דיעה הפוכה למצפון ושלי באופן מחשיד שנראה "אוטומטי" . מעניין שזה בסדר לכם להנעל על עמדה מסויימת, בעוד שלנו אסור. מצטער, אבל עם כל הכבוד ל "מבוגרים" שבינכם, זו התנהגות מגוכחת ושיטה מעניינת לסתימת פיות.

לוחם צדק זו לא מילה גסה, להיפך, כל עוד לא מדובר בצדקנות.
אני החלטתי להלחם כי התחלתי להרגיש טוב טוב בכיסי ובאורח חיי את מחיר הגזירות. חברים רבים וטובים שלי במצב דומה. בניגוד לכמה אנשים בפורום, מעולם לא האשמתי את ביבי בכל צרות העולם ותמכתי בו לאורך השנים כמעט ללא סייגים. הפעם הוגדשה הסאה.

ובעניין חזירות הממשל, הרי שבתחילת השנה קיבלנו הוכחות לכך. פעמיים.
פעם אחת כשהסתבר שגבו מהציבור 12.3 מילארד שקלים עודפים, יותר ממה שהצריך התקציב, ופעם שנייה כשבינואר 2011 כבר נגבו 4.3 מילארד שקל עודף. בא שטייניץ וחבורתו ומספרים לנו סיפורי לילה ולילה שאי להוריד את המיסים העקיפים כי אסור לחרוג מהתקציב. מוסיפים פקידיו כי מדובר בכלל במס ירוק (כשבועדת הכנסת הראשונה על הנושא הסתבר שמדובר בשקר), היום הם אומרים שהכסף מיועד בכלל לחינוך, ולבסוף בא ביבי ואומר שהוא יבדוק איך להוריד 20 אגורות עלובות ממחיר הדלק, בעוד המס על הדלק נושק ל 60%.
אז אמנם לא השתמשתי במילה חזירות עד כה, אבל וואלה. זו חזירות לשמה וזלזול בציבור.

ישן 08-02-2011, 15:58
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]זה לא ש,אנחנו"..."

מה זה "גבו מאיתנו 12.3 מילארד שקלים עודפים"?! אתה שוכח איפה אתה חי? מה אם פתאום מחר תיפתח מילחמה כוללת והממשלה תאלץ להזרים מיליארדים לשווקים? אז אתה תבוא ותפגין "למה אין רזרבות"? זה לא שחשבון הבנק של ביבי ושטייניץ גדל עכשיו ב-12.3 מיליארד שקל, אז אני לא מבין על מה אתה מתעצבן.
אני מסכים שלא צריך להתפרע על חשבון הבנק של האזרח הפשוט, אבל מצב של "גביה עודפת" כזו הוא בהחלט טוב לך ולי ולכל אחד אחר. אין לי מושג עד כמה צריך לגבות יותר בכל שנה (אני לא כלכלן), אבל אף פעם לא מזיק שיהיו לך רזרבות, במיוחד במזה"ת.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 08-02-2011, 16:20
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "מה זה "גבו מאיתנו 12.3 מילארד..."

זה לא עובד ככה. המטרה של הממשל הוא לשרת את האזרחים, לא האזרחים את הממשל. עודפי מס, משמעם עודפי גביה ומעט מדי כסף שחוזר לציבור. לו היו מחזירים את החוב הלאומי, ניחא. לו היו משפרים את מערכת הבריאות\חינוך\סעד\תחבורה\(תכניס איך תחום שאתה רוצה) - ניחא. עודפי גביה בסך 12 מיליארד מראה בעיקר שמתבצעת גביה בשביל להחזיק כסף בכיס.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 08-02-2011, 18:31
צלמית המשתמש של Pilon
  Pilon Pilon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "מה זה "גבו מאיתנו 12.3 מילארד..."

התשובה שלך מראה בורות מדהימה במנהל תקין של מדינה מתוקנת.

במילים פשוטות, יושבים להם אנשים ומחליטים על היעדים לשנת 2011-12. מזה נבנה תקציב הכולל ביטחון (כולל איומים פוטנציאליים) בריאות, רווחה ועוד. הצעת התקציב מובאת לועדה ומשם להצבעה בכנסת. התקציב הוא זה שגוזר בין השאר מהם כלל המיסים שצריך לגבות.
והיה ומתרחשת עלינו מחלמה או אסון טבע שחורג מהתקציב, ניתן לבקש סיוע, הלוואות ומענקים מחו"ל, ו \או לעשות מלווה ציבורי, ממש כמו שעשו במלחמת שלום הגליל.
מכאן תבין שעודף גבייה זה פשוט כסף שהיה צריך להשאר בידי הציבור.

ואגב, כתבת שהכיס של ביבי ושטייניץ לא מתמלאים בעקבות כך. הרשה לי לגחך.
חברי הכנסת קובעים לעצמם את שכרם. שכרם עפ"י חוק מתעדכן אוטומטית והתוספות בשיעור מאות ואלפי שקלים.
שבוע עבודה רשמי שלי חבר כנסת הוא 3 ימים בלבד.
הכנסת יוצאת לפגרה פעמיים בשנה ובפועל נמצאת בחופשה 4 חודשים בשנה.
חבר כנסת הפורש לאחר קדנציה מלאה זכאי למענק הסתגלות של 130,000 שקל.
והרשימה נמשכת.

תקרא פה על תקציב חברי הכנסת היקרים שלנו. חלקם כנראה קונים מחשבי על.
http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp

ישן 07-02-2011, 21:33
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "לא רציתם חסימות כבישים ? קבלו שביתה כללית ותודה לעיני"

לגבי התוספות שלך-
מישהו פעם כתב פה על השמאל שמתנהג כמו גנגסטר שסוחט פרוטקשן. שים לב מה אתה כותב- לא הסכמתם איתי כשרציתי לנהוג בבריונות (וכן, גם חסימה מאושרת על ידי המשטרה היא בריונות, ממש כמו מצעד גאווה בירושלים או מצעד מרזלי באום אל פאחם), עכשיו תבוא "שריפת העסק" שלכם.

וכן, קלעת למחשבותי- עיני הוא פופוליסט שמעולם לא הגן על החלשים. הוא נצמד לוועדים החזקים, אלו שמתפקדים בהמוניהם ובוחרים את הנהגת ההסתדרות. הוא וחיים כץ הם צמד חמד אינטרסנטי שמחפש כותרות כאילו אין מחר.
מעלה תהיות, שוב, על כוח ההשבתה המוגזם שיש לחלק מהמשק כאן.

ישן 08-02-2011, 11:21
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
כמי שעושה שימוש נרחב וותיק בביטוי "הגנגסטריזציה של השמאל"
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "לגבי התוספות שלך- מישהו פעם..."

אני חייב לציין שהמונח מתייחס לדינמיקה שבמסגרתה לכאורה מוטחת בפניך "הוכחה" לכך שמשום שלא נכנעת לבריונות - שה"מטיח" עצמו איים בה... - אתה חשוף עכשיו לבריונות גדולה פי כמה. יש צורך להוכיח זיקה בין ה"איום בבריונות מרוסנת" (חסימת כביש) ובין "מימוש בריונות לא מרוסנת" (שביתה כללית). במקרה פה ה"מאיימים" אינם קשורים למממשים, אלא רק תופסים טרמפ. עיני והעסקונה של ההיסתדרות היו מוציאים לפועל שביתה כללית ממש בקרוב, ללא שום קשר לשום העלאת מחירים. שביתות כאלה לרוב מופיעות כאשר ישנם זעזועים מפלגתיים בשמאל. עליות מחירים/הקפאת שכר זהו תירוף שכמעט תמיד אפשר לאתר...

ואגב: תופעת הגנגסטריזציה מצויה לרוב גם בחוגים שמרניים של הימין הפסאודו אמריקאני: עוף די מוזר ונדיר בארץ, אבל פרטים שלו נצפים בתדירות הולכת וגוברת.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 08-02-2011 בשעה 11:24.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:25

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר