המספנה על שם הקדושה קת'רין. צולם ללא שימוש בחצובה, אני גאה בעצמי D:
עוד איזושהי רחבה. ואני מודעת לזה שכנראה הייתי צריכה לצלם מזווית אחרת (לזוז טיפה ימינה) הבעיה שבשביל זה היה צריך להכנס לרחבה עצמה שהיא בבעלות הבניין שעומד שם,
וברגע שעושים את זה, מגיע איזה שומר מעצבן ומעיף אותך משם בטענה שזה שטח פרטי ואסור לצלם שם \:
ואגב, אם יוצא לכם לבקר בלונדון ואתם מחפשים לצלם דברים מעניינים, אז יש שם סיור מאורגן לצלמים שנקרא The Hairy Goat mystery tour. במשך שלוש שעות לוקחים אתכם לכל מיני פינות מעניינות ולא מוכרות ונותנים לכם טיפים בצילום. ממליצה בחום. (תמונות מספר 2,3 ו5 צולמו במסגרת הסיור הזה).
הסוריקטה יפהפיה, בזכות התאורה.
הפסל - טוב, אלו בד"כ תמונות שאני פחות אוהבת כי הן יותר תיעודיות, אבל דווקא פה הבאת זווית מעניינת ואיכות טכנית טובה.
בשלישית משחקי התאורה והקומפוזיציה אמנם לא מקוריים ביותר, אבל בהחלט מבוצעים היטב.
הרביעית נחמדה (לא מתה על חשיפות ארוכות של בניינים...). כל הכבוד על היציבות.
האחרונה חביבה, בעיקר בזכות המבט של הבנאדם...
לצלם את יודעת (כבר ראינו בצילומים מספרד ועוד) ואני לא מדבר רק על האיכות הטכנית.
כעת גם הוכחת שיש לך יד יציבה ביותר (חשיפה של שניה ואיזו תמונה !!!).
בהצלחה בהמשך.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי yaari שמתחילה ב "לצלם את יודעת (כבר ראינו..."
אני לא יודעת אם זאת יד יציבה, או פשוט שהפסקתי לנשום לכמה שניות ונשענתי על איזה מעקה בזמן שצילמתי. (גיליתי שהחוקים שמשתמשים בהם לירי בצבא, תקפים גם בצילום P: )
בראשונה ובשלישית התאורה נהדרת וגם הצבעים, ממש אוירה של ציור שמן.
האחרונה הכי מעניינת בסט, אבל למה לזוז ימינה? אני דווקא חושב שטוב שהשלט נמצא ישר מול המצלמה ומקבלים אותו "בפנים". אני בטוח שאפשר היה להוציא משם תמונה יותר חזקה (משהו שמתכתב יותר עם השלט או אולי יותר דינמיות). בכל מקרה זו תמונה יפה ומעניינת (ולא רק יפה).
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי mc2 שמתחילה ב "בראשונה ובשלישית התאורה נהדרת..."
השלט היה הרבה יותר "ישר מול המצלמה" אם הייתי זזה, כי לא עמדתי מול מרכז השלט כשצילמתי, עמדתי מול הצד השמאלי שלו. למרות שאני לא יודעת אם ההבדל היה כזה גדול שהיה אפשר לראות את זה. אבל בכל אופן, משהו בפרספקטיבה מפריע לי פה ממש (יכול להיות שזה בגלל הפרספקטיבה המוזרה שהמדרכה נכנסה אליו) וחבל לי שלא הצלחתי לצלם קצת יותר לפני שגירשו אותי משם, כדי לראות מה האפשרות האופטימלית. \:
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי nir_sarig שמתחילה ב "יפה נקי ומוקפד
הרביעית צועקת..."
בקושי הצלחתי לעמוד בשקט בלי לזוז לתמונה אחת, אין מצב שהייתי מצליחה לעשות את זה לשלושה צילומים ביחד. אולי בפעם אחרת כשאני לא אתעצל להוציא את החצובה מהמלון. למרות שאני לא מתה על HDRים באופן כללי, יש להם מראה לא טבעי לדעתי.