15-01-2011, 11:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.05.09
|
|
עדכון.
בוקר טוב.
די התעצלתי לצלם ולעדכן במהלך השבוע אז להל די הרבה עדכונים ביחד.
ראשית כפי שתוכלו לראות המטוס עומד לו על כני הנסע שלו.
שנית הודבקו למקומם מיכלי ה CFT. (כפי שציינתי קודם המיכלים הנ"ל דורשים מעט יותר תשומת לב מחלקים רגילים במטוס ולא תמיד הם מוכנים לשתף פעולה).
דבר נוסף , הודבקו כל תחנות נשיאת החימוש על גבי מיכלי ה CFT. גם במקרה זה הדבר דורש מעט תשומת לב עקב חוסר התאמה במיוחד בחלק הקדמי שם נאלצתי לבצע תיקונים קלים עם פוטי ע"מ להגיע למשטח ישר ובלי חריצים מיותרים שלא קיימים במציאות.
דבר נוסף הורכבו אמצעי החימוש שאני מתכוון להרכיב למטוס , פצצת פופאי ביחד עם פוד התקשורת שלה , טיל עמרם , טיל פיתון 4 , פצצת GBU 31 , מיכל נתיק 600 גלון וציין הלייזר הממוקם בקדמת המטוס.
התחלתי בעבודת הצביעה - ראשית נצבע הגחון בצבע גונזה 308 (אפור).
לאחר מיסוך טוב של אזור כני הנסע נצבעו כני הנסע בלבן. (על הדרך הגלגלים גם רוססו בלבן וגם הרש"ק של העמרם)
החדשות הטריות מהיום הם שגם החלק העליון של המטוס נצבע בצבע חול (גונזה 313).
סדר הצביעה הינו מהבהיר בתחילה לכהה בסוף.
מחר לאחר ייבוש מוחלט של החול אני יצבע את הצבע הירוק בהיר ולמחרת היום (שוב 24 שעות לייבוש) אני יצבע את הצבע החום כהה.
ירוק : טמייה XF 21
חום : גונזה 310
לאחר מכן יבוצע ווש ראשוני על הדגם ועל פריטי החימוש , ריסוס בלכה מבריקה ושלב הדקלים עם ווש סופי ובסוף לכה מט לנעילת הכל.
דרך אגב.
המטוס יבנה עם חופה פתוחה וזאת עקב בעייה בדגם עצמו.
בדר"כ אני בונה את הדגמים שלי עם חופה סגורה. בדגם הנ"ל ע"מ לסגור חופה יש לבצע מקצה תיקונים ושיפורים בתא הטייס. (מסגרת החופה נתקעת באיזור הכיסוי של לוח המכשירים של הנווט אשר היא פשוט רחבה יותר מדי. יש לשייף את כיסוי לוח המכשירים בערך חצי מ"מ מכל צד ע"מ שהחופה תוכל להיסגר)
הערות והארות יתקבלו בברכה.
שבת שלום לכולם.
|