18-01-2011, 18:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
|
|
שקשוקה תרד ופטריות
חומרים:
בצל קטן קצוץ
2 שיני שום מעוכות
6 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
טימין טרי
עלי תרד קטנים שטופים
פירורי פרמזן
1/2 מיכל שמנת מתוקה 10%
ביצים
בצל ירוק קטן קצוץ
הכנה:
מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים את הפטריות והשום, מטגנים כדקה נוספת, מוסיפים את
הטימין וממשיכים לטגן עד שהפטריות עשויות. מעמיסים את המחבת בעלי תרד והופכים אותם מדי
פעם בעדינות כך שכולם ייטגנו קלות והנפח ירד. מפזרים חופן פרמזן ושופכים את השמנת המתוקה.
מערבבים היטב, מחכים מעט להסמכה, ושוברים מעל את הביצים. מכסים את המחבת. כשהביצים
כמעט עשויות, מפזרים מעט בצל ירוק ומכסים להשלמת בישול הביצים.
יצא מעולה!! (כ"כ מעולה שכבר נאכל ותמונות אין...)
|