27-12-2010, 13:51
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
אנחנו לא חייבים
אל תצפה בזה. קודם כל תהיה בריא יותר, ולא יקרה לך שום כלום. יכול להיות שאיש מעולם לא ישאל אותך, אבל אולי יום אחד יבוא אליך מישהו שתפקידו לשאול "למה אתה לא קורא ידיעות" ואז תענה לו בנון שלנטיות "כי אתם באופן מודע משמשים כשופר פוליטי, אבל מתחזים לשופר של חדשות נטו". ככה, בלי התלהמות מיותרת תגיד ותסיים. ישנה מאסה קריטית של ישראלים מן השורה שגם המתנשאים מן התקשורת לא יוכלו לסבול את מציאותם מעבר לגדר שתוחמת את הטריטוריה שלהם. אני מקפיד מזה שנים רבות לשדר את המסר הפוליטי שלי דווקא על תדרים כלכליים או חברתים, ומשתדל תמיד שזה יבוא כאשר פונים אלי קודם. לטעמי זו שיטה הרבה יותר יעילה מאלף הפגנות או עצומות. אולי יקשה עליך להאמין אבל הרדיקלים הללו, אפילו כאלה שדי מוכרים למי שעוקב, הם לא גיבורים גדולים בכלל כשה"זירה" לא מסודרת מראש כמו שהם רגילים. הם מגמגמים, מתלהמים מתוך מצוקה, מנפנפים בידיים ומאיימים אפילו בטון שגובל בפלילי.... הכל שאלה של לארוב להם במקום ובזמן הנכון. אני לא מצפה שכל אדם יוכל לנווט עצמו למקומות מהם הוא יכול ממש להתעמת מולם ן בסופו של דבר כאשר אתה ישראלי רגיל זה אומר שאתה אדם רגיל, עובד ושאיכפת לו מהילדים שלו ואין לך זמן פנוי למשחקים עם המהפכנים ואנבי הללו. זו הסיבה שאתה צריך "לשים את העשר שקל שלך בקופת הצדקה" בצורת סינון טוב יותר של מה אתה צורך, גם אם אומר שינוי הרגלים.