21-12-2010, 12:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 29,140
|
|
האשכול הזה יעסוק במחבתות
בשעה טובה ומוצלחת קניתי כיריים למטבח. אני לא אוכל יותר מדי אוכל מטוגן, אבל מדי פעם מתחשקת לי חביתה ולכן החלטתי לקנות גם מחבת. בשביל לשמור על הדיאטה החלטתי שלא אקנה מחבת רגילה אלא מחבת שהטיגון בה חסכוני בשמן. היו לי 3 אופציות : א. מחבת טפלון , ב. מחבת קרמית, ג. מחבת אלומיניום עם ציפוי 2 שכבות קרמיות. את האופציה הראשונה פסלתי מכיוון ששמעתי דברים לא טובים על טפלון. אופציה גימל הייתה הרבה יותר זולה מאופציה ב' ולכן קניתי את מחבת האלומיניום עם ציפוי קרמי.
האם עשיתי נכון? מה בכלל ההבדל בין כל המחבתות האלה?
תשובות יתקבלו בברכה ותשובות הכוללות מתכון לחביתה מוצלחת במיוחד יתקבלו בברכה מיוחדת.
_____________________________________
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded good”
|