לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-12-2010, 11:50
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
ידידי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "'תושבי הכפר' אכן לא אשמים. וגם לא 'מועצת הכפר'"

בדרך כלל אני מסכים עם דיעותיך - לא הפעם!
מדורות זה חלק מהתרבות של ערבים/בדואים/דרוזים וכו', הדבר הזה חייב לבוא עם נהלי בטיחות מחמירים שעוברים מדור לדור.
עם האש פרצה באזור מוגדר בעוספיה, אז האחריות היא טריטוריאלית של אותו בעל אזור ובתקווה שתוכח אשמת המציתים - אסור שיהיה כאן ואקום!

מצד שני במדינת הבננות שלנו, גם אם אכן יימצא והשניים באמת אשמים, מה כבר יעשו להם? מה עשו לנערים שהציתו את יער עין כרם בקיץ האחרון (אשכול על כך)?

אני מקווה שזו סטירת הלחי שתגרום לשינויים לא רק במערך הכבאות, אלא גם תוביל לחקיקה מסודרת שתטפל בכל הקשור להצתה (עם ובלי כוונה) מא' ועד ת'.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-12-2010, 12:29
צלמית המשתמש של Fang
  משתמש זכר Fang Fang אינו מחובר  
מנהל בפורום צבא וביטחון

חבר מתאריך: 26.11.05
Facebook profile
אף אחד לא דיבר כאן על הצתה במכוון
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "ראה, איפה שיש בני אדם, יש..."

אבל להאשים רק את שירותי הכבאות ואת ממשלות ישראל שלא עשו מספיק בשבילם כל השנים זה לא מספיק.
חייבת להיות כאן גם אחריות אישית של הציבור כולו, מי שזורק אפילו בדל סיגריה חייב להבין שהמשמעות של הדבר יכולה להיות קטסטרופלית ולהתנהג בהתאם.
יש מגזרים שזה נפוץ יותר ויש מגזרים שזה נפוץ פחות, אני מדבר בצורה כללית מבלי להפנות אצבע מאשימה אל אף אחד ומבלי להשמע גזען - עובדות בלבד!
דוגמה קטנה: אתמול תוך כדי נסיעה על כביש 2 ראינו עשן מתמר ביישוב ג'סר א זרקא, כשהתקרבנו ראינו שזו היתה מדורה (בגודל מדורת ל"ג בעומר) של אשפה בתוך חצר בית ולא היה אף אחד ליד...

ישן 05-12-2010, 15:31
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
ובמה המדינה יכולה כבר להאשים אותם?..
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "אתה יודע במה המדינה מאשימה..."

הקמת רעש בין שתים לארבע?...
השניים נעצרו (ותקן אותי אם אני טועה) בחשד שעקב רשלנותם פרצה האש, לא ידוע לי שגרימת אסון אקולוגי היא נחלתם של בגירים בלבד...
אם חלה עליהם אחריות פלילית, שישאו בה ושישאו בה במלא חומרתה למען יראו האחרים וייראו !
הבעייה היא שעד היוםן נמנו רק השנה ברחבי הארץ למעלה מאלף הצתות, לא שמעת עד היום על חלק גדול מהן, לא שמעת עד היום על מעצרים שבוצעו, על עונשים שהוטלו, כנראה שהגיע הזמן ולו מהסיבה הפשוטה שעיקר ההצתות נגרמו במזיד כחלק מפעילות חבלנית גרידא!

את שאר תחלואי המדינה דוגמת רשויות הכיבוי, מחדלי משרד הפנים וכל השאר, אני מקווה שידאגו לתקן בלי קשר..

ישן 05-12-2010, 16:00
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
נו, יפה!...ועל זה אני בדיוק מדבר!...
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "אבל בוא תבדיל. יש מציתים..."

פעם אחת תיקח את אותו רשלן שהביא להצתת יער ותעניש אותו בעונש המירבי שקבוע בחוק , תן לזה הד ציבורי בתקשורת ולדעתי (אלא אם אני ממש תמים) תצליח למנוע לפחות חלק מהשריפות העתידיות בארץ ולפחות להעלות את רף ההרתעה וחידוד תשומת הלב בעניין .
הבעייה כאן היא כפולה:
1. לעולם לא תדע כמה שריפות הצלחת למנוע.
2. שום עונש לא יצליח לכסות גם לא בקצת על הנזק העצום שהאדיוט ברוב טימטומו גרם.

מצדי, שלא יושיבו את השניים האלה בכלא (וכאן אני ממש תמים כשאני בכלל חושב שזה יגיע לכדי כך) אלא שיחייבו את משפחותיהם להשתתף בהוצאות לכיסוי הנזק, אין לי ספק שזה יכאב לא פחות !

אבל דיבורים דיבורים ובפועל, השניים ישוחררו, יעשו להם נו, נו, נו, סף ההרתעה שעדיין אולי קיים לרשויות החוק יקטן שוב וכרגיל, מי שתמיד צפצף על החוק ימשיך בדרכו.
עולם כמנהגו נוהג.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר