30-03-2019, 20:17
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.09
|
|
הפיתוח לא יעלה עשרות מליוני שקלים. יש כבר אקדח שיורה תחמושת כזאת בשם FiveSeven של FN.
יש כבר את אקדחים עם קנה 203mm. לייצר wildey או Desert Eagle לתחמושת 5.7X28mm לא נראה לי שאמור להיות יותר יקר מלייצר אקדח חדש ל 9mm. לא בטוח אם התחמושת כול כך יקרה. איפה שמעת שזה כול יקר לייצור. האם שמעת חוות דעת שליליות על אקדחים עם קנה באורך 203mm? על רתיעה חזקה מדי בעת ירי? על חוסר נוחות בנשיאה? קושי באחסנה? העניין הוא שאם אני חייל שאינו בפעילות מבצעית, או שאני כן בפעילות מבצעית אבל שתי הידיים שלי צריכות להחזיק מקלע קל או רובה צלפים, או שאני בכלל תותחן או טנקיסט, במקום שיהיה לי מיקרו תבור או M4 שמאוד מפריע שהוא עליך עם רצועה, יהיה לי בנרתיק אקדח עם קנה 203mm שיורה 5.7X28mm, בתוך תרמיל קטן על הגב או על החזה תהיה ערכת RONI מקופלת, ויהיה לי גם כידון לקנה קצר של IWI בנדן. אלו תמיד יהיו איתי בתפקיד או ביציאה לחופשה. תמיד יהיה אפשר בעת הצורך, לשלוף את האקדח מהנרתיק ולירות בו כאקדח. שאני עושה שמירה אני אחבר את האקדח העצמתי הזה לערכת ה RONI, אולי גם אתקין עליו את הכידון של IWI ויש לי קרבין עם כידון, קנה באורך 203mm, טיפה יותר קצר ממיקרו גליל, שיורה תחמושת 57X28. יצאתי לרגילה ואני נוסע לחופשה באילת. אני מפריד את ה RONI מהאקדח, שם את האקדח והכידון בכספת ואת ה RONI בארון, ושם הם יהיו עד תום החופשה. לא רואה עם זה בעיה.