לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-11-2010, 22:50
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בית ברל הוא מוסד חינוכי בעל שורשים וגזע פוליטייים וזה בסדר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי winter_forever שמתחילה ב "סטודנטים להוראה מסרבים לערוך פרויקט באריאל"

סטודנטים להבדיל מעובדי ציבור הם משלמי שכר ולא מקבלי שכר ואם המוסד המלמד מגיע עימם לחלופה זו זכותו.

מה שמשך את עיני היו מרכיבים מוזרים ב'קורס האיכותי': "....מקבלים הסטודנטים כלים להקניית מיומנויות ניהול, מנהיגות ויכולת לפתור בעיות באמצעות סדנאות קבוצתיות בתנאי שטח שונים, ובתרגילים של מעבר מכשולים, הליכה על חבל וטיפוס על קירות."

הם ילכו על חבלים ויטפסו על קירות אבל לא יסעו לעיר מוכרזת ומוכרת על ידי מדינתם שם לומדים ילדים מבני עמם. אנשים מוזרים. מעניין אם הם מסוגלים גם להביא ארצה 30000 מחבלים, לחמשם ולקרוא למסע הטרור והרצח שלהם 'שלום של אמיצים'...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-11-2010, 23:08
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
גירוש לבריטניה הוא עונש הולם בעבורם אבל הנושא אינו פשוט כל כך.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "סילוק מהמקצוע חד וחלק בלי..."

אם למשל מישהו מהם חנה בחניה שמורה לתושבי ת"א או הפר את חוק כנוביץ: יש להשית עליו תריסר שנות מאסר עם עבודת פרך. זה ברור. ואז מה? קודם גירוש או קודם פרך?

ואם למשל תלוי ועומד כנגד מישהו מהם כתב אישום בעוון שינוי חזיתות שכן המירו תריס בקיר גבס - הרי בריטניה היא דרך טובה לחמוק מהמלקות ומהצינוק!

ואל תשכח שהם יודעים לטפס על קירות וללכת על חבלים - כך שצריך גם כלא מיוחד בשבילם. משהו עם בריכת תנינים מסביב או לפחות תמונות של ליברמן

___

נ.ב

אתה באמת גולש חביב. ואני לא מתכוון להתבדח על חשבונך אלא עימך. אבל האם אינך חושש לחיות במדינה שעונשיה כה דרקוניים? גירוש ממקצוע הוא עונש קשה מאוד. מקצוע זה יותר מדרך להרוויח כסף. גם גזילת חירות שהעלת בגין עבירות ממשיות אינה דבר של מה בכך.
ישן 17-11-2010, 23:39
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "מה לסלק מהאקדמיה, זה לא מרצה,..."

יש חובה בסיסית גם לסטודנט וכל ניסיון לצאת נגד מאה אלף איש פוליטית בצורה הזאת, העונש הוא לזרוק אותם מאותו מוסד ולא לקבל אותם לאחרים בארץ, עד שיבקשו סליחה מאותם אנשים.

המוסדות עליהם אנחנו מדברים הם חיפה, העברית, תל אביב, בן גוריון ומכללות ספציפיות מזמן לקחו צד פוליטי ברור וברגע שתשלח מרצים וסטודנטים על דברים כאלה הביתה בלי אופציה לחזור בלי לבקש סליחה, הם יפסיקו עם זה.
תשאל בנוגע לביניש והחברים שלה בבתי המשפט כנראה והתשובה שלי תהיה, שניתן להעביר חוק עוקף, שביניש והחברים שלה לא יוכלו לשנות את העניין מבית המשפט העליון.

אני לא מוכן, שבישראל אנשי שמאל כולל סטודנטים יחרימו מעל למאה אלף איש, שהלכו לשם בשביל תעסוקה או אמונה בארץ ישראל השלמה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 17-11-2010, 23:50
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "נאמר ורעייתך לומדת חינוך לגיל הרך ונשלחת לבצע סטאז' קצר בגן ילדים בערערה"

להכניס אנשים יהודים לכפר ערבי, אם הם לא פוחדים לנסות לפגוע בשוטרים, זה יכול להגמר באסון, שזה כולל מוות של אותם יהודים.
לפי כן אותם סטודנטים יהיו פטורים מלהגיע לאותו איזור כן וזה כולל פטור מכניסה לאיזורים ספציפים של החרדים, שבו תהיה לאותם סטודנטים סכנה.
כאשר אתה מתעסק עם המגזר הלא יהודי והחרדי כאן יש סכנה לחיים של אותם אנשים ולכן זו לא חובה אקדמאית של סטודנט ולא של מרצה במקרים האלה.
נכון מדובר כאן מעל למיליון איש, אבל יש סכנה בחלק מהאיזורים האלה לחיי זרים באותו איזור כולל לאנשי ביטחון.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 18-11-2010, 00:01
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "להכניס אנשים יהודים לכפר..."

סליחה אבל אתה נסחף לחלוטין פה.

ראשית, אין שום מניעה מסטודנט להחזיק בדיעה פוליטית ולהביע אותה. בניגוד לאיש המחזיק במשרה ציבורית ו\או ממומן ממלכתית, סטונדט הוא אדם פרטי.

שנית, אין שום מניעה שאדם לא ירצה לבוא למקום שבוא הרוב מחזיקים בדיעה פוליטית אחרת. אני והגברת, למשל, מסרבים להיכנס למאה שערים מתוך תחושה שדברים נעשים בצורה שאיננה מתקבלת על הדעת בשכונה ההיא (אני מדבר על זריקת בקר"קים ושאר ירקות על עוברי אורח, בחסות החברה למשל). אם אדם לא רוצה, אתה לא יכול לחייב אותו.

דעתי האישית היא שהיו צריכים לעמת את הסטודנטים האלה עם האפשרות שלא יוכלו לגמור את הקורס בלי הביקור באריאל כדי לבחון כמו אדוקה האידיאולוגיה שלהם.

ישן 18-11-2010, 00:55
  מיכאל חי מיכאל חי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.10
לא בכדי שאלתי את האיש האם הוא או מישהו ממכריו הותקף באיזור חרדי
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "הינה דוגמה "למאן דהוא" שהותקף..."

ואל תביא לי דוגמא של ח"כ(שאני די מחבב דרך אגב)או איש ציבור שיש אפשרות שיותקף ע"י קבוצת מטורפים שמתנגדים לדיעותיו בכל מקום בארץ,פשוט ההשואה הזאת כאילו חילונים לא יכולים להסתובב במאה שערים או בבית ישראל או בכל ריכוז חרדי אחר שאחוזים ניכרים שם היום הם בעלי תשובה ששירתו בצה"ל ואני מכיר מאות חילונים וחיילים שבאים לאותם איזורים ומתארחים בישיבות באותם איזורים ואפילו באים לטישים (שומו שמיים) של החסידויות האנטי ציוניות באיזור כמו תולדות אהרון,תולדות אברהם יצחק ועוד' ומתקבלים שם בצורה יפה מאד ובמאור פנים וחלקם היום רבנים בישיבות באותם איזורים, להשוות את זה לריכוזי אוכלוסיה של ערבים מטרים ספורים משם כמו סילואן או שייח ג'ראח פשוט לא נכון ולא הוגן עובדתית.
ישן 18-11-2010, 01:25
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "לא בכדי שאלתי את האיש האם הוא או מישהו ממכריו הותקף באיזור חרדי"

חייתי בירושלים 30 שנה בערך - אי אפשר להכנס לחלקים מסויימים של מאה שערים על מדים מבלי להתקל בעויינות גלויה. בערך במחצית הפעמים שעברתי באיזור עם חברה\אשתי ספגנו במקרה הטוב קללות ובמקרה הרע גם אבנים.

אני לא תמים - מי שעושה את זה הם בד"כ השבבניקים והם מיעוט באוכלוסיה שמוציא שם רע לרוב. מצד שני, אני גם הסתובבתי בסילואן, שיח ג'ראח ועיסוויה. אז כן, העויינות שם יותר גדולה, אבל עדיין רוב האוכלוסיה שקטה (גם אם היא לא אוהבת אותי במיוחד), ולו בגלל שהשקט מביא להם עסקים טובים.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 19-11-2010, 01:39
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "הינה דוגמה "למאן דהוא" שהותקף..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
הינה דוגמה "למאן דהוא" שהותקף ע"י חרדים, אני מניח שגם אתה מכיר אותו: http://www.nrg.co.il /online/1/ART2/156/883.html
אם תתעקש אני יכול למצוא עוד.

פתאום אתה לא מאמין לגרסת המשטרה????
ציטוט:
במקור נכתב על ידי NRG.co.il.
במשטרת ירושלים דוחים על הסף את טענותיו של ח"כ כץ ומוסרים כי בסמוך לבית הכנסת התגודדו חרדים שקראו קריאות נגד ח"כ כץ. מהמשטרה נמסר: "האנשים שהיו עם ח"כ כץ בבית הכנסת הוציאו אותו משם ולאחר מכן דיווחו למשטרה". גורמים במשטרה הביעו תמיה על הטענות "הלא-נכונות המושמעות על ידי מי מאנשיו של ח"כ כץ".
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר