19-11-2010, 23:01
|
|
מנהלת אמצע החיים | אני? אני מסיפור אחר...
|
|
חבר מתאריך: 01.11.03
|
|
סימן שאתה זקן...
טוב, אין מה לעשות, חייבים להודות - השנים בכל זאת התקדמו קצת מאז שהיינו בני 16. ומה לעשות, לא משנה כמה אנחנו מרגישים בדיוק אותו הדבר, בכל זאת מבחוץ כנראה שרואים את זה
...וככה יוצא שמדי פעם מתקיף אותך, באופן לחלוטין בלתי צפוי, רגע שבו את מבינה שאכן, את כבר לא ילדה. יש כל מיני סוגים של רגעים כאלו, הנה כמה שהיו אצלי:
* המפתיעים: אלו הרגעים האלו שבהם ילד קורא לך "גברת" ברחוב. (שיא התענוג בסגנון זה היה לפני כמה ימים כשהלכתי לי במרכז המסחרי עם הקטנה, וחבורת ילדי-תנועת-נוער חילקו שם משהו, ובנון שלנטיות מולחטת אחת שאלה אותי אם יש לי גם ילדים בגילאים שבין 15-18...).
* המפחידים: מהסוג של הרגע שהיה לי לפני כמה שנים כשמצאתי את עצמי כמדריכה אחראית בטיול כלשהו, מה שאמר בפועל שאני הייתי אחראית על 8 מדריכים, 16 חובשים ומאבטחים, 10 מורים, וכמובן - 240 ילדים. כולם - תחת אחריותי. הסתכלתי סביבי ושאלתי את עצמי: תגידי, מה, הם רציניים? את? אחראית על כל זה? את? אבל את ילדה! ואז הבנתי שלא.
* הרטרוספקטיבים: אלו שבהם את קולטת שאת כבר יותר מבוגרת ממה שההורים שלך היו כשהתחלת לזכור אותם, ואת נזכרת כמה זקנים הם נראו לך אז... בקטגוריה הזו נכללים גם הרגעים שבהם את רואה ילדים בני 17-18 ומהרהרת כמה הם ילדים, ואת נזכרת כמה ענקיים הם נראו לך בתור ילדה בת 12...
* הפאטאלים: הרגעים שבהם את מבינה שיום אחד תמותי מזקנה
איזה רגעים יש אצלכם? באיזה עוד רגעים אתם מרגישים שאתם כבר לא ילדים?