15-11-2010, 04:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
אחרי רצון ההורים לפרסם מאגר של פדופילים יש הרוצים למנוע מהפדופילים אות קין לכל החיים
למען יושר הדיון אותם הורים צודקים, כי לא הייתי רוצה פדופילים בשכונה שלי, אחרי שישבו על זה בכלא, אלא אם עברו סירוס קבוע לא הפיך אף פעם, שלא יוכלו בכלל להביא ילדים בכלל ולהוציא מהמילון את ה"טיפול כימי תרופתי, לטיפול התנהגותי ופסיכולוגי", כי הם עדיין יכולים לתקוף ילדים והמשטרה, מערכת הבריאות והרווחה עמוסות דיו גם בלי העומס של כמה מאות פדופילים, שצריכים להרחיק אותם מילדים וילדות צעירים ולאותה עו"ד ויזל יש לי שאלה וטובה מאוד,האם היא הייתה נותנת לאדם כזה לגור ליד הילדים שלה או ילדים של קרובים שלה? התשובה כמובן תהיה לא וברור מדוע.
יש מדינות, שאישרו להציג תמונות של פדופילים בציבור למען שלום הציבור וככה צריך לעשות גם בארץ.
אישית הייתה לי שכנה חד הורית עם שלושה ילדים, שפדופיל עזר לה בבית ב"כאילו", אחרי שהמדינה הגדירה אותו כלא מסוכן לילדים יותר ואתם יודעים כבר מה קרה אחי חצי שנה? נכון הוא אנס את אחת הילדות שלה,שהיא הייתה 7 או 8 היא בלבד בזמנו. בסוף אחרי שלושה קורבנות,שידוע עליהן וכמה תקופות מאסר בכלא הטבע נתן לו את העונש המגיע לו סוף סוף ונתן לו סרטן סופני, ככה שצריך לפרסם את הפרצוף של אותם אנשים, שהורים ידעו, אם שכן שלהם או אדם בסביבה אנס בעברו ילדים. כהורה בעתיד הייתי רוצה זכות לדעת מי אנס או מי אשם בפשעי מין בסביבה שלי וכן זה אומר אות קין עד סוף החיים על אותם אנשים.
בבריטניה בזמנו רצו לשחרר מספר אנסים לתוך הקהילה באחד הכפרים, עד שהתושבים עצרו את העניין ואותם אנשים תחת פיקוח קבוע של המשטרה בבריטניה, כאשר עוזבים את הכלא באותו איזור לכמה שעות ובלילה חוזרים לישון בכלא, למרות שאינם אסירים יותר וככה צריך לנהוג גם בארץ באנסים למען ביטחון הילדים.
קישור
זה בתגובה ל"תנו לגדול בשקט" יוזמה מקודשת של חמישה הורים ממרכז הארץ, שכולל מאגר נתונים עם מידע על מאות פדופילים, נאשמים וחשודים בעבירות מין בקרב קטינים בישראל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 15-11-2010 בשעה 04:45.
|