18-10-2010, 06:39
|
מנהלת בע"ח, וגם לוחות | המנהלת הכי חיה שיש..
|
|
חבר מתאריך: 17.10.06
הודעות: 3,618
|
|
אני לא אוכלת אוכל מוזר,
אצלי אוכל עובר כמה "מבדקים" בכלל לפני שנקרא אוכל,
ברור שקודם כל, ראיה, הוא צריך להראות לי אכיל, הוא צריך להיות בצבע סביר ולא להראות כמו חלק ברור מבע"ח, כלומר, לשון, שוקיים, וכל מיני כאלו, לא.
אחרי זה ריח (אני ממש מריחה את האוכל, ויש לי עדים פה!),
אם גם את הריח הוא עבר, מגיע שלב המרקם, אין סיכוי שאוכל משהו עם מרקם נזלתי כמו שבלול, אפילו לא ליצ'י, או מרקם גומי למשל...
אם כל אלו עברו בהצלחה, רק אז באמת אוכל את זה..
_____________________________________
|