23-10-2010, 01:47
|
|
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
בהחלט רבין נחשדו - ההמלצה להעמדה לדין הייתה נגד שניהם
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "בהחלט רבין נחשדה. העובדה היא שרק את לאה רבין העמידו לדין"
היא עמדה לדין לבדה, כי היא לקחה על עצמה את התפקיד של המעורבת הראשית בניהול החשבון, אבל
בהמלצה להעמיד לידן - מופיעים שניהם.
לגבי בן יאיר - כן, אין כאן הסכם מדיני - סתם מינוי לראש התביעה הכללית אדם שמקורב לחתן שלך, שבמקרה
מחזיק במשרד עורכי דין גדול וחשוב. אכן, פרט זניח ולא רציני...
לו היה המצב הפוך, אני מניח שהיית מצליח בכ"ז לראות את החומרה שבסיפור, ואת הזניחות שבבראון
חברון...
כנראה שבשמאל הגיעו למסקנה שאם שולטים במערכת המשפט - אז לא באמת משנה גובה השחיתות,
העיקר שיש מי שינקה אחריהם. חבל - תמיד השלומיסטים היו אלה שדיברו על שלטון החוק (למרות שייאמר
במאמר מוסגר, שהדבר נשאר תמיד בגדר דיבורים, וכבר משחר ימיה, הייתה מפא"י כולה, גוש של רקבון
מושחת, גוש ששרגא נצר יצר, ויורשים פעלתנים הרחיבו והגדילו).
אגב, לו חשבתי שביבי מושחת - לא הייתי תומך בו. הלקח הגדול יותר מחשודי, האתרוג וסיעת אט"ד כולה,
הוא שחברי מפלגה ימנית שמעורבים בפלילים - הם כלי נוח מאוד לביצוע מדיניות שלומיסטית, מתוך תקווה
לשדל את אנ"ש להיות רכים כלפיהם. מכאן באה "ההתנתקות", "ההתכנסות", ואני מניח שלו היו מנצחים
בבחירות, היינו שומעים גם על "ההתעטשות", "ההתגלצ'ות", וכל שם אחר שהקופירייטרים החרוצים של
חבורת ארדלר היו מצליחים להמציא...
העובדה שלא הצליחו להעמיד את ביבי לדין - ואין בנאדם שמחפשים אותו יותר מאשר את ביבי - מלמדת
שהאיש כנראה נקי. ביבי הוא מטרה מס' של אנ"ש, לו היה חשוד בפרשה מקבילה למה שהרבינים הומלצו להעמדה לדין בעטייה (לא פרשה זהה - חוקי המט"ח השתנו מאז), אזי או שהיה עומד לדין - או שי-ם כבר
הייתה בשלבי חלוקה מתקדמים...
|