23-09-2010, 20:00
|
|
|
חבר מתאריך: 04.01.08
|
|
חבר'ה אתם מפספסים את הנקודה
לאף אחד מאיתנו לא אכפת מהערכה מהחברה,תן לי לצאת הביתה עם בוקסר ותוריד לי את הסיכות והכומתה,באמת שזה לא מעניין אותי.
אני גם אל מדבר על סיכון החיים,זה התפקיד ומישהו צריך לבצע אותו נקודה.
המערכת הזאת לא יודעת לתגמל כראוי את האנשים שתורמים לה .מי שעובד הכי קשה ובצורה הכי שוחקת זוכה לתת תנאים,לעומת חבריו מהבסיסים היותר מקומבנים שרובם לא עושים יותר מדי אבל רק מה,הרבה יותר מקורבים לצלחת וזוכים לפינוקים שאין לי באזרחות.
עזוב לוחמים,קח חימושניק מהגדוד.טוחן כמו כלב וגם חוצה גדר במלחמה(כן כן)ותשווה אותו לאיזה חימושניק בבסיס בחטיבה או משהו.הבדלים של שמיים וארץ.
אתה עובד 2 משמרות?אחי לוחם בקו עובד 24/7 במשך 17 יום למשך חצי שנה.
14 שעות בקרני עם קסדה על הראש,ווסט וקרמי,חוזר לספרון מסריח,חוזר למוצב ואז עובד על המכולות,מדנדש את הפלוגה,הולך לישון וקם אחרי שעתיים לעמדה,חוזר לישון ושוב קם לגשם סגול,אחרי חצי שעה אופס כרמל עם שחר,חוזר לקרני,יורד משם,הולך למארב,חוזר ממנו,הולך לרס"פ,יוצא לעוד יזומה באכזרית ל3 יום(מזגן יש רק בהוואי)וככה חוזר חלילה.17 יום.קשה,שוחק,מעייף,משביז ומדכא בעיקר.
אבל אף אחד לא בוכה על המשימות כי הן צריכות להתבצע.גם לא על הסד"כ(למרות שמי שמפעיל את המוח מבין שהסד"כ הוא נגזרת של הסעיף הבא).רק דבר אחד אנחנו רוצים.תנאים של בני אדם.
לא יכול להיות שאין מים חמים במוצב שבועיים ובשעה המיוחלת שאתה יכול בכלל להוריד מדים כי אתה לא כוננות אין לך מים,ולאף אחד לא אכפת(אנחנו עוד במוצב טוב יחסית עכשיו-לפני זה הפלוגה היתה באסטרה..).
לא יכול להיות שאנחנו שואלים בתמימות למה אין מזגן ומקבלים תשובה שאין בחטיבה,ככה שבכל המוצב יש איזה 4 חדרים ממוזגים(וותיקים,מפלג ומ"פ/סמ"פ).אבל מה אחרי שבוע יורדים לשמירות במפח"ט ומגלים בכל חדר אנטרקטיקה.אשכרה בכל חדר,אצל אנשים שלא עובדים קשה מדי,סוגרים שבת ל10.כנראה שכדאי לשבת איפה שקצינים המקובנים והנגדים האוכלי חינם שמזבזים משאבי ציבור על לא לעשות כלום יושבים,כי אליהם בטח יגיעו התנאים הטובים.למי אכפת מאיזה 40 כלבים במוצב?
לא יכול להיות שהמועדון שלנו הוא מכולה עם טלוויזיה עם יס(וזה רק כי אנחנו פלוגה של גנבים),ואז להזכר בביסל"ח ובמה שהולך שם-ת"ש שלי אין בבית.איך זה שכל התרומות מגיעות בסוף אליהם?
לא יכול להיות ששותים לנו אנשים מהסד"כ לשמירות במפקדת החטיבה לשמור להם על הבסיס וזה למה?כי הם בכו לסמח"ט שאין להם כוח לשמור.אז יופי,אנחנו עושים 18-3 ואנשים יורדים מהעמדה למטבח אבל מה זה חשוב.מישהו צריך לשמור לנסיכים על הבסיס.
לא יכול להיות שאנחנו קורעים את התחת באימון,נותנים את הנשמה בתרפ"לים בשלג ובגשם,עולים את כל רמה"ג בבוץ ובקור והצבא נותן לנו בתמורה לחזור לאוהל מסריח שבנס לא נפל ועל חימום אפשר לחלום.למה?הרי אנחנו לא מקומבנים מספיק,סתם גדוד שנודד ולאף אחד לא באמת אכפת.
וכמובן השיא-לוחמים מסתובבים בקו עם קסדה כבדה ומתאמנים עם ברכיות כתומות,כשאיפה ברכיות הצב והקסדות הקלות?בבה"ד 1 ואצל משקיו"ת בביסל"ח.
אף אחד לא מתלונן כי קשה לו באימון או כי משעמם לו בשמירה.אף אחד מאיתנו לא רוצים משכורת גבוהה.רק תן תנאים ויחס של בן אדם.זה הכל.ודעתי משקפת את דעת כל הלוחמים שאני מכיר כרגע..
|