29-09-2010, 20:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
|
היה לי שבוע מאוד רוחני ומשפחתי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אשכול הדברים הסבירים השבועי בהקדשה לליברמן שגרם לכל העולם להשתנק :)"
ערב חג סוכות נסעתי עם ההורים אל הכותל המערבי, ביקשנו כמה דברים, התפללנו קצת וחזרנו הביתה.
ביום שישי כבר התבשרנו שאחד הבקשות מהכותל התקבלה (ואני לא אספר מה ).
ביום ראשון נסענו בטיול משפחתי לצפון. בין השאר ביקרנו גם בצפת, בקבר האר"י הקדוש עם הטבילה המסורתית, בקבר יונתן בן עוזיאל בעמוקה, שנמצאת במסלול מאוד מעניין, מלא עצים ונוף משגע - הרגשה של אירופה ממש וגם בקבר רבי מאיר בעל הנס בטבריה.
ביום שני, קיבלתי הביתה מעטפה עם תעודות חתומות של חב"ד על תרומה שהעברתי לפני ראש השנה לקניית אותיות בכתיבת ספר התורה שיכנס לכותל המערבי. קניתי בהפתעה לכל המשפחה אות שביחד מרכיבות את המילה "בריאות".
אתמול, יום שלישי, החלטתי לצאת לצעדת ירושלים על הבוקר ומצאתי את עצמי ניצב שוב מול הכותל המערבי, מודה על מה שכבר הוגשם ומבקש שוב. בכותל, ניגש אלי בחור חביב מחב"ד והציע לי לעשות נטילת לולב. עשיתי. הוא נתן לי את ארבעת המינים ואמר לי לקחת אותם איתי הביתה, לתת למשפחה לעשות גם ולעשות גם למחרת ושכל ההגנה על הבית תישמר. בהתחלה הרגשתי מוזר לקחת איתי את הלולב הארוך הזה כל הדרך הביתה וחיפשתי דרכים להיפתר ממנו ואז נעמדתי מול הכותל והחלטתי שאני עושה את זה והלכתי את כל ירושלים וחזרה באוטובוס עם ארבעת המינים הביתה.
בלי קשר לאמונה, זו הרגשה נפלאה.